Hangi 3060 Ti modeli seçilmeli?

Zotac 3060 ti twin edge kullanıyorum geleli 1 hafta oldu sanırsam. Belirtilen sıcaklık değerlerini hiç görmedim. Ayrıca sessiz çalışıyor, isterseniz video da atabilirim.

Zotac 3060 ti twin edge kullanıyorum geleli 1 hafta oldu sanırsam. Belirtilen sıcaklık değerlerini hiç görmedim. Ayrıca sessiz çalışıyor, isterseniz video da atabilirim.
Video ya gerek yok aslında. Performansından memnun musunuz, hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz, işlemciniz ney? Bu soruları cevaplasanız çok makbule geçer. :)

Video ya gerek yok aslında. Performansından memnun musunuz, hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz, işlemciniz ney? Bu soruları cevaplasanız çok makbule geçer. :)
Ayrıca Zotac dışı her marka 2-3 yıllık bir garanti sağlarken Zotac 5 sene garanti sağlıyor. Eski kartımı sadece 1 kez göndermek zorunda kalmıştım. Onda da direkt değişim yaptılar kart 1 senelik kullanılmış olmasına rağmen.

Sanırsam 2K olmasından dolayı hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Çok teşekkürler. Monitörden memnun musunuz?
Evet monitör göze çok uygun. Üniversite öğrencisiyim her gün en az 6-7 saat dersim oluyor, ödevler hariç. Gözümü hiç yormuyor ve uykumu kaçırmıyor. Film izlerken de oyun oynarken de harika gözüküyor. 1080p monitör daha uzun vadeli bir seçim olur bu kart için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı