Hangi alan seçilmeli?

Erdemw010

Decapat
Daha fazla  
Bu üç bölüm arasında kaldım. Bölüm secmemiz gerekiyor İngilizcem mükemmel fakat orada atanabileceğimi düşünmüyorum. Eşit ağırlıkta ise hukuk okuyabilirim, emin değilim. Daha önce düşünmedim sayısalda ise matematiğim biraz kötü dersten kalmıyorum ama 50 civarı alıyorum. FKB ise güzel; 70-80 civarı notlar alıyorum, matematik yapamadığım için hocalar sayısalı secmememi söylüyorlar. Zorlanacagimi belirtiyorlar, sizce ne yapmalıyım?

Hocam aynı matematiği dilde de göreceksin eşit ağılıktada. Fenin iyiyse düşünmeden sayısal seç.

Eğer kafan çalışıyorsa gerçekten sayısal seç. İleride her anlamda çok faydasını görürsün. Biraz zorlar ama fkb görmüş olman sınavlarda farklı alanlara yönelmeni daha çok sağlayacaktır. Eşit ağırlıkta hukuk harici pek idealist yönelim yok gibi. Sözele girmiyorum bile. İngilizcende varsa sayısaldan çok rahat bilgisayar, yazılım ve bilimum mühendisliklere girp çok çok rahat edebilirsin

Bu üç bölüm arasında kaldım. Bölüm secmemiz gerekiyor İngilizcem mükemmel fakat orada atanabileceğimi düşünmüyorum. Eşit ağırlıkta ise hukuk okuyabilirim, emin değilim. Daha önce düşünmedim sayısalda ise matematiğim biraz kötü dersten kalmıyorum ama 50 civarı alıyorum. FKB ise güzel; 70-80 civarı notlar alıyorum, matematik yapamadığım için hocalar sayısalı secmememi söylüyorlar. Zorlanacagimi belirtiyorlar, sizce ne yapmalıyım?

Ne olursa olsun derslerdeki başarılarınıza göre alan seçimi yapmayın.

Seçeceğiniz mesleğe göre yapın.

Her ders çalışarak halledilir.

Hocam siyasi olarak girmek istiyorum.

Lütfen sizden istediğim şu, Akif bayhan gibi adamlar artık Türkiye'de daha da artmış durumda ve torpiller dünyanın gerçeği olmuş halde. Mesela trump hüzün duvarına dokundu diye yahudilerden destek almakta ve bu da kötü bir şey. Lütfen hukuk seçmeyin yerine matematik seçin.

Mat kötü ise sayısalı sallayın, hukukta çok torpil dönüyor ama eşit ağırlıkta başka imkanlar da mümkün şahsen dil mezunuyum hostluk için başvuracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı