Hangi alanda çalışıyorsun?

Web tarafında profesyonel olarak 3 yıldir calisiyorum. Bu sene Bilgisayar muhendisliginden mezun oldum. Kazanc konusundan mutsuz olmayacaginizı düşünmüyorum bu sektörde.

@tolgahanuzun son cümlenizden bir şey anlayamadım, maaş konusunda mutsuz olur muyuz? Olmaz mıyız? Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olunca maaşlar hangi aralıklar arasında?
Yazılım sektörunde kendinizi geliştirince para konusu çokta sorun edilecek bir konu olmuyor. Bilgisayar mühendisi değildim ben işe girerken. Hiçbir firma buna dikkat etmedi. Arkadaşlarımda keza öyle. Önemli olan sorun cözebilme kabiliyetiniz ve tecrubeleriniz. Başlangıç maaşı konusunda bır aralık verecek olursam 3500(elemanı daha az önemseyen firmalar) ile 4000 arası diyebilirim.

Yazılım sektörunde kendinizi geliştirince para konusu çokta sorun edilecek bir konu olmuyor. Bilgisayar mühendisi değildim ben işe girerken. Hiçbir firma buna dikkat etmedi. Arkadaşlarımda keza öyle. Önemli olan sorun cözebilme kabiliyetiniz ve tecrubeleriniz. Başlangıç maaşı konusunda bır aralık verecek olursam 3500(elemanı daha az önemseyen firmalar) ile 4000 arası diyebilirim.
Siz hangi üniversiteden mezun oldunuz hocam? Birde kendimi geliştirmek için neler yapabilirim? İyi bir üniversite yeterli olur mu?

Siz hangi üniversiteden mezun oldunuz hocam? Birde kendimi geliştirmek için neler yapabilirim? İyi bir üniversite yeterli olur mu?
Şahsen işe alış sürecinde olsam üniversite bakacağım son şey olur. Üniversite mezunu olmamak dezavantaj değil ama olmak tabii ki avantaj. Teknik konularda bilgi sahibi olan insan; sorun analizinde daha güçlü olacaktır.

Ben KTÜ mezunuyum. Ama benim CV'im dahi yok. Çünkü github hesabim oldukça aktif. Projelere destek oluyorum. Etkinliklere katılıyor, insanlarla tanışıyorum. İlgimi gösteriyorum. Istersen bölüm birincisi ol ben o github hesabini görmeden seni şirkete almam mesela. :)

Şahsen işe alış sürecinde olsam üniversite bakacağım son şey olur. Üniversite mezunu olmamak dezavantaj değil ama olmak tabii ki avantaj. Teknik konularda bilgi sahibi olan insan; sorun analizinde daha güçlü olacaktır.

Ben KTÜ mezunuyum. Ama benim CV'im dahi yok. Çünkü github hesabim oldukça aktif. Projelere destek oluyorum. Etkinliklere katılıyor, insanlarla tanışıyorum. İlgimi gösteriyorum. Istersen bölüm birincisi ol ben o github hesabini görmeden seni şirkete almam mesela. :)
Github hesabını paylaşır mısın hocam?

Github hesabını paylaşır mısın hocam?
:) Tabii ki ama sunu soylemem gerek. IYi bir yazilimci aradigi seyi bulan birisi olmasi lazim. Bilgisayar gibi tahmin etmen lazim. Arastirman lazim. Profil ismimi google'lasan ilk sırada çıkıyor zaten. :) Yazilimda google'lamak cok onemli. Neyi arayacagini bilmen, tahmin etmen lazim.

tolgahanuzun - Overview Son zamanlarda iş yogunlugundan projeler yapamiyorum ama eski aktivitelerime bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı