Aşağıda linkini bırakacağım anakartlardan hangisini tavsiye edersiniz? (nedenleri ile yazarsanız hem bilgilenmiş olurum daha sonra okuyanlara da yardımcı olur.)
Evet fiyat ve segment olarak aralarında farklar var ama dediğim gibi fiyattan ziyade beni en stabil şekilde sorunsuz çalışıp memnun edecek hangisi olur? Şimdilik OC yapmayı düşünmüyorum ama böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum illaki uğraşacağım yani. Bunu da düşünerek fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus TUF Gaming B650M Plus AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik
TUF GAMING B650M-PLUS Özellikleri ASUS TUF GAMING B650M-PLUS ANAKART ASUS TUF GAMING B650M-PLUS, en yeni AMD Ryzen 7000 serisi işlemcilerin en önemli unsurlarını oyunlara yönelik özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Askeri sınıf bileşenler, gelişmiş güç çözümü...www.teknobiyotik.com Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.439,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yazdigimi tam okusaydin keske dostum. (Ekran kartım var.)X serisi almanıza hiç gerek yok, o parayı ekran kartına ayırın. B650 serisi alırken Fan ve ARGB soket sayısı önemli oluyor. VRM faz yapısı en az 8+2 olmalı ki 7950x3Dye kadar hepsini çalıştırsın.
Yazdigimi tam okusaydin keske dostum. (Ekran kartım var.)
Ben göremedim ekran kartınızın olduğu yazmıyor. Bunların arısından Tomahawk güzel seçenek diyeyim o zaman. mATX almayın kablolaması zor olabiliyor hafif.Aşağıda linkini bırakacağım anakartlardan hangisini tavsiye edersiniz? (nedenleri ile yazarsanız hem bilgilenmiş olurum daha sonra okuyanlara da yardımcı olur.)
Evet fiyat ve segment olarak aralarında farklar var ama dediğim gibi fiyattan ziyade beni en stabil şekilde sorunsuz çalışıp memnun edecek hangisi olur? Şimdilik OC yapmayı düşünmüyorum ama böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum illaki uğraşacağım yani. Bunu da düşünerek fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus TUF Gaming B650M Plus AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik
TUF GAMING B650M-PLUS Özellikleri ASUS TUF GAMING B650M-PLUS ANAKART ASUS TUF GAMING B650M-PLUS, en yeni AMD Ryzen 7000 serisi işlemcilerin en önemli unsurlarını oyunlara yönelik özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla bir araya getiriyor. Askeri sınıf bileşenler, gelişmiş güç çözümü...www.teknobiyotik.com Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock X670E Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.439,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet ekran karti yazmiyor. Ama fiyattan ziyade stabil ve en sorunsuz şekilde beni memnun edecek yazmışım. Yani demek oluyor ki bütçe arttırmaya çalışmıyorum, ürün beni memnun etsin onu istiyorum sadece.Ben göremedim ekran kartınızın olduğu yazmıyor. Bunların arısından Tomahawk güzel seçenek diyeyim o zaman. mATX almayın kablolaması zor olabiliyor hafif.
Daha güzel görünsün derseniz Carbon da bir seçenek.
Hocam sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum toma yerine bunu neden tercih etmeliyim artilari nedir? Benim de gozume asrock daha bi cazip geldi ama tecrube etmis sizlerden ayrintilarini okumak bilgi edinmek isterim.Bunu alabilirsin hocam X670E olarak fiyatı da iyi.
ASROCK'ın F/P anakartları var ama BIOS menüsünü sevmeyen fazla internette.Evet ekran karti yazmiyor. Ama fiyattan ziyade stabil ve en sorunsuz şekilde beni memnun edecek yazmışım. Yani demek oluyor ki bütçe arttırmaya çalışmıyorum, ürün beni memnun etsin onu istiyorum sadece.
Evet suan kullandigim matx dediğiniz gibi zorluyor. Aslinda guzel gorunsun isterim tabi ama ilk olarak performansa onem veriyorum. Bunu düşünerek asrock onerir misiniz? Veya neden toma tercih etmeliyim?
Hocam sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum toma yerine bunu neden tercih etmeliyim artilari nedir? Benim de gozume asrock daha bi cazip geldi ama tecrube etmis sizlerden ayrintilarini okumak bilgi edinmek isterim.
Hocam sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum TOMA yerine bunu neden tercih etmeliyim artilari nedir? Benim de gozume ASRock daha bir cazip geldi ama tecrube etmis sizlerden ayrintilarini okumak bilgi edinmek isterim.