Hangi AM5 anakart alınır?

İkinize de tek tek teşekkür ederim, yazdığınız ve eklediğiniz linklerden yola çıkarak araştırıp kararımı öyle vereceğim. İki seçeneğe indirmiş olduk, uğraşınız ve ilginiz için tekrardan teşekkürler iyi forumlar.

Güncelleme: ASRock x670e SL modelini çok beğendim, kesin olarak bunu alacağım gibi @Ken Ouchi hocam. Şimdiye kadar hep msi biosuna alışığım. Gerektiğinde rehber bulabilir miyim bu anakart biosuyla veya farklı ayarlarıyla hocam son söz olarak siz ne dersiniz merak ediyorum?

İkinize de tek tek teşekkür ederim, yazdığınız ve eklediğiniz linklerden yola çıkarak araştırıp kararımı öyle vereceğim. İki seçeneğe indirmiş olduk, uğraşınız ve ilginiz için tekrardan teşekkürler iyi forumlar.

Güncelleme: ASRock x670e SL modelini çok beğendim, kesin olarak bunu alacağım gibi @Ken Ouchi hocam. Şimdiye kadar hep msi biosuna alışığım. Gerektiğinde rehber bulabilir miyim bu anakart biosuyla veya farklı ayarlarıyla hocam son söz olarak siz ne dersiniz merak ediyorum?

Son düzenleme:
İkinize de tek tek teşekkür ederim, yazdığınız ve eklediğiniz linklerden yola çıkarak araştırıp kararımı öyle vereceğim. İki seçeneğe indirmiş olduk, uğraşınız ve ilginiz için tekrardan teşekkürler iyi sosyaller.

Güncelleme: ASRock X670e SL modelini çok beğendim, kesin olarak bunu alacağım gibi @Ken Ouchi hocam. Şimdiye kadar hep MSI BIOS'una alışığım. Gerektiğinde rehber bulabilir miyim bu anakart biosuyla veya farklı ayarlarıyla hocam son söz olarak siz ne dersiniz merak ediyorum?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında özellikler aynı ama biraz daha renkleri vs tek düze yani ASUS kadar göze hitap etmediği aşikar ama yapcağınız şeyler büyük ihtimalle RAM profili açmak XMP EXPO ve en fazla unvervolt işlemi yaparsınız belki o yüzden ona pek takılmam. Eğer MSI aşınaysanız o zaman benzer fiyatta bu var. Hiçbiri sizi üzmez.
Amazon olan da Aorus.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında özellikler aynı ama biraz daha renkleri vs tek düze yani ASUS kadar göze hitap etmediği aşikar ama yapcağınız şeyler büyük ihtimalle RAM profili açmak XMP EXPO ve en fazla unvervolt işlemi yaparsınız belki o yüzden ona pek takılmam. Eğer MSI aşınaysanız o zaman benzer fiyatta bu var. Hiçbiri sizi üzmez.
Amazon olan da Aorus.

Yani aslında iş yüzünden biraz yoğunum, ilk etapta dediğiniz gibi onları açar dener geçerim. Ama vakit buldukça ayrıntılı oc işine girmeyi düşünüyorum iyice araştırıp denemeler yapmak istiyorum. Genelde en güzel değerleri hep asrock ile almışlar o yüzden de bu markanın anakartına yönelmek istiyorum ama ben öyle ütopik ocler yapamam tabi, yine de başlamak istiyorum bir şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı