Fiyatlara ve çoğu kişinin söylediğine göre Kaspersky almayı düşündüm de standart planı alsam işime yarar mı? Diğer paketlerde kullanacağım bir özellik yok gibi
Fiyatlara ve çoğu kişinin söylediğine göre Kaspersky almayı düşündüm de standart planı alsam işime yarar mı? Diğer paketlerde kullanacağım bir özellik yok gibi.
Fiyatlara ve çoğu kişinin söylediğine göre Kaspersky almayı düşündüm de standart planı alsam işime yarar mı? Diğer paketlerde kullanacağım bir özellik yok gibi
Hocam açıkcası girdiğim siteler genelde banka, e-devlet gibi güvenilir ve basit siteleri kullanıyorum daha çok. Geçen gün Google da yanlışlıkla spam sitesine girdim şu sıralar çok fazlalaşmış onun için almayı düşündüm. Ne olur olmaz diye
Hocam açıkçası girdiğim siteler genelde banka, e-Devlet gibi güvenilir ve basit siteleri kullanıyorum daha çok. Geçen gün Google da yanlışlıkla spam sitesine girdim şu sıralar çok fazlalaşmış onun için almayı düşündüm. Ne olur olmaz diye.
Web koruması iyi olan avler bakın Kaspersky genelde dosya koruması sağlıyor web koruması siteleri yanlış gösteriyor virüsü içeri alıp öyle imha ediyor 1 sene Total Security sürümünü kullandım böyle deneyim elde ettim.
Web koruması iyi olan avler bakın Kaspersky genelde dosya koruması sağlıyor web koruması siteleri yanlış gösteriyor virüsü içeri alıp öyle imha ediyor 1 sene Total Security sürümünü kullandım böyle deneyim elde ettim.