Bir fikrim yok.Kaspersky sitesi neden bazı ülkelerde engelleniyor?
Şirket merkezi artık İsviçre'de.Rus olduğu için.
Bir fikrim yok.Kaspersky sitesi neden bazı ülkelerde engelleniyor?
Şirket merkezi artık İsviçre'de.Rus olduğu için.
Bir fikrim yok.
Şirket merkezi artık İsviçre'de.
Pardon İsviçre'de değilmiş ya da site güncellenmedi. Google Play'de yayınlanan uygulamalarında Kaspersky Switzerland yazıyor. Beni o yanılttı galiba.Ama Rus sonuçta Avrupa ve Amerika da çok sevilmiyor.
Fiyatlara ve çoğu kişinin söylediğine göre Kaspersky almayı düşündüm de standart planı alsam işime yarar mı? Diğer paketlerde kullanacağım bir özellik yok gibi.
Plus sürümde ayrıyeten sınırsız hızlı VPN var.Fiyatlara ve çoğu kişinin söylediğine göre Kaspersky almayı düşündüm de standart planı alsam işime yarar mı? Diğer paketlerde kullanacağım bir özellik yok gibi
Hocam açıkcası girdiğim siteler genelde banka, e-devlet gibi güvenilir ve basit siteleri kullanıyorum daha çok. Geçen gün Google da yanlışlıkla spam sitesine girdim şu sıralar çok fazlalaşmış onun için almayı düşündüm. Ne olur olmaz diyeHocam genelde internette riskli sitelere giriyorsan web koruması antivirüslere bak ama crack kullanıyorsan dosya koruması iyi olan av bak.
Hocam açıkçası girdiğim siteler genelde banka, e-Devlet gibi güvenilir ve basit siteleri kullanıyorum daha çok. Geçen gün Google da yanlışlıkla spam sitesine girdim şu sıralar çok fazlalaşmış onun için almayı düşündüm. Ne olur olmaz diye.
Peki uygun fiyatlı dediğiniz özellikte hangi av’leri önerirsinizWeb koruması iyi olan avler bakın Kaspersky genelde dosya koruması sağlıyor web koruması siteleri yanlış gösteriyor virüsü içeri alıp öyle imha ediyor 1 sene Total Security sürümünü kullandım böyle deneyim elde ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.