Hangi antivirüs alınmalı?

Ama Rus sonuçta Avrupa ve Amerika da çok sevilmiyor.
Pardon İsviçre'de değilmiş ya da site güncellenmedi. Google Play'de yayınlanan uygulamalarında Kaspersky Switzerland yazıyor. Beni o yanılttı galiba.

Kaspersky Rus malı olsa bile çok uluslu bir şirket. Amerika dahil her bölgede merkezleri mevcut.

Fiyatlara ve çoğu kişinin söylediğine göre Kaspersky almayı düşündüm de standart planı alsam işime yarar mı? Diğer paketlerde kullanacağım bir özellik yok gibi.

Hocam genelde internette riskli sitelere giriyorsan web koruması antivirüslere bak ama crack kullanıyorsan dosya koruması iyi olan av bak.

Şahsen Kaspersky dosya koruması sağlar ama web koruması hoşuma gitmemişti.

Hocam genelde internette riskli sitelere giriyorsan web koruması antivirüslere bak ama crack kullanıyorsan dosya koruması iyi olan av bak.
Hocam açıkcası girdiğim siteler genelde banka, e-devlet gibi güvenilir ve basit siteleri kullanıyorum daha çok. Geçen gün Google da yanlışlıkla spam sitesine girdim şu sıralar çok fazlalaşmış onun için almayı düşündüm. Ne olur olmaz diye

Hocam açıkçası girdiğim siteler genelde banka, e-Devlet gibi güvenilir ve basit siteleri kullanıyorum daha çok. Geçen gün Google da yanlışlıkla spam sitesine girdim şu sıralar çok fazlalaşmış onun için almayı düşündüm. Ne olur olmaz diye.

Web koruması iyi olan avler bakın Kaspersky genelde dosya koruması sağlıyor web koruması siteleri yanlış gösteriyor virüsü içeri alıp öyle imha ediyor 1 sene Total Security sürümünü kullandım böyle deneyim elde ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı