Hangi Apple Watch alınmalı?

Arkadaş Apple ekosistemi için zaten Watch istiyor. Eğer sadece saate bakmak için düşünüyorsan SE iyidir.
Arkadaşımız sadece tasarımını beğendiğini söyledi.
Replikalardan mı bahsediyorsun.
Replika önermem. Bilindik markaların Apple Watch tasarımlı birçok güzel modeli mevcut. Sahte veya replika ürün önermiyorum hem sağlık hem de bütçe açısından.

Arkadaşımız sadece tasarımını beğendiğini söyledi.

Replika önermem. Bilindik markaların Apple Watch tasarımlı birçok güzel modeli mevcut. Sahte veya replika ürün önermiyorum hem sağlık hem de bütçe açısından.

2. el 5-SE arasında kaldım. Sadece saate bakmak için alacağım sence hangisini alsam fiyatları da göz önümde bulundurarak.

Son düzenleme:
Replika Apple Watch alınacağına Huawei Watch Fit 2 daha mantıklı. Ben Siyah renk Huawei WAtch Fit 2 kullanıyorum. Bir de metal kordon aldım siyah. Görünüşü çok şık oldu. Yazılımsal olarak asla Apple ile kıyaslanmaz tabi ama dış görünüş olarak Apple ile yarışır bence. İlla apple watch alacaksan Watch SE2 altını almamanı tavsiye ederim. Evet bütçeyi aşıyor ama SE2 altı modeli almak mantıklı gelmiyor bana.​

replika Apple Watch alınacağına Huawei Watch fit 2 daha mantıklı. Ben siyah renk Huawei Watch fit 2 kullanıyorum. Bir de metal kordon aldım siyah. Görünüşü çok şık oldu. Yazılımsal olarak asla Apple ile kıyaslanmaz tabii ama dış görünüş olarak Apple ile yarışır bence. İlla Apple Watch alacaksan Watch SE2 altını almamanı tavsiye ederim. Evet bütçeyi aşıyor ama SE2 altı modeli almak mantıklı gelmiyor bana.​

Bana da Apple Watch Ultra almak mantıklı geliyor çok güzel saat ama mantığa göre değil bütçeye göre alıyorum.

Apple ürünleri, düşük bütçeyle alınabilecek ürünler değil maalesef. Ben olsam bu bütçede apple watch zorlamazdım.

2. el 5-SE arasında kaldım. Sadece saate bakmak için alacağım sence hangisini alsam fiyatları da göz önümde bulundurarak.
2. Nesil SE almanı tavsiye ederim. Hem daha güncel hem de isteklerini fazlasıyla karşılar. Ek olarak yinelemem gerekirse, sadece saate bakacaksan bilindik markaların Apple Watch tasarımlı birçok modeli bulunuyor. Bunlara da göz atabilirsin.

Tasarımlarını çok beğeniyorum zaten sadece saate bakmak için alacağım başka bir özelliğini kullanacağımı düşünmüyorum.
Tasarımını beğeniyorsan ve sadece saate bakmak için alıyorsan sana önerebileceğim RS4 plus saati var .Youtube 'den bi bak derim ,tasarımı aynı Apple Watch ve şarjı çok uzun gidiyor . Aoole Watch çakması değil zaten Haylou'nun ürünü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı