Hangi bankadan vadesiz hesap açmak mantıklı?

qwertyklavye

Kilopat
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
2.580
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim. Burs başvurusu yapmak için hesap bilgileri gerekiyor. Banka hesabım yok ileriye dönük olarak düşünürsek hangi bankadan hesap açmak daha mantıklı ve avantajlı olur nedenleriyle söyler misiniz?
 
Kesinlikle enpara, hiçbir şekilde eft, havale ücreti ödemiyorsun. Kampanyalarla netflix spotify gibi platformlarda %50 indirim kazanıyorsun.
 
Kamu bankasında açın. Her yerde her bankanın ATM'si olmuyor. Ancak kamu bankaları birbirinden masrafsız para çekebiliyor. Benim maaş hesabım Vakıfbank olmasına karşın, evimin etrafında ATM yok. Herhangi bir kamu bankasının ATMsini neredeyse her mahalle civarında bulabilirsiniz.

Kriteriniz hesap ve işlem ücretleri olmalı. Ama en önemlisi konaklayacağınız yerler ve güzergahlarınız üzerinde ATM olması.
 
Kamu bankasında açın. Her yerde her bankanın ATM'si olmuyor. Ancak kamu bankaları birbirinden masrafsız para çekebiliyor. Benim maaş hesabım VakıfBank olmasına karşın, evimin etrafında ATM yok. Herhangi bir kamu bankasının ATM'sini neredeyse her mahalle civarında bulabilirsiniz.

Kriteriniz hesap ve işlem ücretleri olmalı. Ama en önemlisi konaklayacağınız yerler ve güzergahlarınız üzerinde ATM olması.

Çok doğru söyledin bir işin olduğu zaman bir yerden bir yere gidenler oluyor benim abimde garanti var mesela ATM yok şehir içi ile gidip geliyor işi olduğunda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı