Onu açtım başka var mıdır sizce?Catalyst Control Center (Advanced Micro Device) AMD ekran kartı ile alakalı onu açmanızda fayda var.
Onu açtım başka var mıdır sizce?
Toshiba'nın kendisinden gelen programları araştırsam dahi tam olarak net bir bilgi olarak bulamadığım için (Eskiden konusu açılmış 2015 senesinden kalma falan o yüzden tekrardan konu açtım.) açtım konuyu.Bence yok. Bazıları ne işe yaradığını bilmiyorum. Brother dediği yazıcı için gerekli olan herhalde. Steam, Edge başlangıçta çalışmasına gerek yok zaten.
Toshiba'nın kendisinden gelen programları araştırsam dahi tam olarak net bir bilgi olarak bulamadığım için (eskiden konusu açılmış 2015 senesinden kalma falan o yüzden tekrardan konu açtım.) Açtım konuyu.
Dediğim gibi Toshiba'ya ait olanlardan emin olamadığım için Toshiba hakkında bilgisi olan var mıdır diyerekten açtım konuyu.Açılıp kapatılabilecek herşeyi yapmışsınız zaten gerisi sizin paşa keyfinize kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.