Hangi bisikleti kullanıyorsunuz ?

Açıkçası bence de şu an için gerek yok. Var olan fren sistemim yeterli geliyor aslında.
Yine de ileride mutlaka geçmeyi planlıyorum.

İlk önerilen hidrolik 500 liraydı ve ben bu parayı bir fren sistemine verebilecek durumda değilim. Çok ama çok huzuri bir harcama olur.
250 lira bütçe dostudur, eski sistemi satar onları da vites kollarıyla takas edip işi kapatabilirim.

Çünkü vites ve fren kolları bitişik Her ikisinin de değişmesi gerekiyor.

Zamanla alışırsın. V-fren gibi ön kaydırmasını bekleme. Disk frenler daha kararlı durmanı sağlayacaktır. Ön ve arkayı aynı anda sık ama arkayı kaydırmamayı dikkat ederek.

Kullanmıyorum. 13 yaşıma kadar eğlenceli geliyordu ama şimdi yürümek daha iyi geliyor.

Tam 3 tane bisikletim vardı fiyatları da baya pahalıydı, dedem sağ olsun lastikleri patlak diye hurdacıya satmıştı Şimdilik arkadaşlardan ödünç alıp da sürüyorum.

Tam 3 tane bisikletim vardı fiyatları da baya pahalıydı, dedem sağ olsun lastikleri patlak diye hurdacıya satmıştı Şimdilik arkadaşlardan ödünç alıp da sürüyorum.
Ciddi misin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…