Hangi bölüm seçilmeli?

Safsata dolu. Yazdıklarımı çarpıtarak haklı olmuyorsun. Cevap vermeye değmez. Zaten yeterli cevabı vermiştim. Yazdıklarımın aksini iddia eden başka biri varsa cevap yazabilir.

Birkaç kişiye de aynı şekilde bu saçmalıkları yazmışsın ve sektörün içindekiler seni yalanlamış. Bu da bilgisizliğinin başka bir kanıtı.

Necip Fazıl'ın bir sözü var:

Sürekli aynı şeyi bağıra bağıra yazman fikrinin ucuz olduğunu gösterir.
Senin bu hâlin tam bir trajikomedi. Bilgisizliğini örtmek için Necip Fazıl'ın arkasına saklanıyorsun ama o söz bile seni kurtaramıyor. İçeriksiz temelsiz ve bomboş iddialarına cevap veremeyince klasik ezik kaçışıyla "cevap vermeye değmez" demişsin. Madem değmezdi neden üç paragraf boyunca kıvranarak cevap yazdın? Çünkü içten içe biliyorsun ki, burada ezilen sensin. Kendi kendine kuyumcu, bizi de pazarcı ilan etmişsin ama sen pazarcının bile gerisindesin. Çünkü pazarcı en azından sattığı ürünün ne olduğunu bilir. Sen ise ne sattığını bile bilmeden avaz avaz bağırıyorsun. Boş cümlelerin arasında gerçek arayanlar bile dalga geçecek hâle geliyor. Tartışmayı beceremeyip kaçan birinin edebiyat parçalamaya çalışması da ayrıca komik. Senin fikirlerinin kıymeti, pazarda yere düşen çürük domates kadar bile değil. Çürük domatesin bile alıcısı bulunur ama senin yazdıklarını ciddiye alacak birini bulmak imkânsız.
Sen laf değil, sadece ses çıkarıyorsun.

Tıpkı boş bir tenekenin rüzgârda çıkardığı anlamsız gürültü gibi...........

Senin bu hâlin tam bir trajikomedi. Bilgisizliğini örtmek için Necip Fazıl'ın arkasına saklanıyorsun ama o söz bile seni kurtaramıyor. İçeriksiz temelsiz ve bomboş iddialarına cevap veremeyince klasik ezik kaçışıyla "cevap vermeye değmez" demişsin. Madem değmezdi neden üç paragraf boyunca kıvranarak cevap yazdın? Çünkü içten içe biliyorsun ki, burada ezilen sensin. Kendi kendine kuyumcu, bizi de pazarcı ilan etmişsin ama sen pazarcının bile gerisindesin. Çünkü pazarcı en azından sattığı ürünün ne olduğunu bilir. Sen ise ne sattığını bile bilmeden avaz avaz bağırıyorsun. Boş cümlelerin arasında gerçek arayanlar bile dalga geçecek hâle geliyor. Tartışmayı beceremeyip kaçan birinin edebiyat parçalamaya çalışması da ayrıca komik. Senin fikirlerinin kıymeti, pazarda yere düşen çürük domates kadar bile değil. Çürük domatesin bile alıcısı bulunur ama senin yazdıklarını ciddiye alacak birini bulmak imkânsız.
Sen laf değil, sadece ses çıkarıyorsun.

Tıpkı boş bir tenekenin rüzgârda çıkardığı anlamsız gürültü gibi...........
Yazdıklarına cevabı zaten vermiştim. Sen safsatalar ve hakaretler ile karşı cevap verdin ki böyle bir şeye cevap vermek demek tekrara düşmek demek oluyor. Benim söylediklerimin karşısında bir fikri olan safsata ve hakaret kullanmadan cevap yazabilir ki bunun için cevap yazdım. Maalesef sen bunu beceremiyorsun.

147 mesajın var ve bunların %94 kadarı aynı konu hakkında. Sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun. Alıntıyı buna ithafen yazdım.

Yazdıklarına cevabı zaten vermiştim. Sen safsatalar ve hakaretler ile karşı cevap verdin ki böyle bir şeye cevap vermek demek tekrara düşmek demek oluyor. Benim söylediklerimin karşısında bir fikri olan safsata ve hakaret kullanmadan cevap yazabilir ki bunun için cevap yazdım. Maalesef sen bunu beceremiyorsun.

147 mesajın var ve bunların %94 kadarı aynı konu hakkında. Sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun. Alıntıyı buna ithafen yazdım.
Kendine cevap vermişsin kutlarım. Bu da en azından kendi sözlerine ikna olduğunun bir göstergesi. Ben ise aynı cümleyi kırk kere farklı süslerle anlatmana rağmen, hâlâ bir fikir üretemediğini görüyorum. Safsata dediğin şey senin iddialarının içi boş olduğunu gösterdiğimizde ortaya çıkan çaresizliktir. Hakaret dediğin şey ise, taşıyamadığın gerçeklerin sadece süssüz halidir. 147 mesajın konusu hakkında endişelenmişsin belliki sayılarla uğraşmak fikir üretmekten daha kolay geliyor sana.

Benim yazdıklarımı saymakla vakit geçireceğine bir tane sağlam argüman üretseydin, belki bu kadar komik duruma düşmezdin. Sana naçizane bir tavsiye Yazılarını sayıların değil düşüncelerin taşısın o zaman belki gerçekten bir cevap verebilme seviyesine yükselirsin.

Doğrudur. Lafım zaten sektör hakkında bilgi sahibi olmak isteyene. Yanlış bilgiye inanmalarını istemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1746028018480.png

Prof. Dr. Tolga Turan 🤣

Bu adam Militarizm falan övüp duran, bedelli askerlik yapan çakma bir faşo. Videoda da üniversite okumayın diyor, kendisi üniversite okumuş. Hem de en dandiğinden. Kendisiyle çelişen bir tip. Ciddiye alınmaması lazım. Videoda da bilgisi olmadığı konularda yalan yanlış konuşmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı