Hangi chipset Driver'ını yüklemeliyim?

Ktse77

Decapat
AMD'nin sitesinden chipset Driver'ları indirdim yalnız MSI'ın sitesindeki chipset Driver'ın sürümü daha güncel görünüyor. Hangisini yüklemeliyim?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    132,9 KB · Görüntüleme: 64
Sildiğinizde arkada kalıntı dosya bırakıyor olabilir mi acaba ? Tam anlamadım ben bu işi.

Belki de zaten bu sürüm yüklü anlamına geliyordur o mesaj. Çünkü her zaman her kod satırı her situation'ı (durumu) karşılamıyor olabilir. Genel bir mesaj koyup geçmiş olabilirler yani oraya. Ama bu bir tahmin sadece.

Ekleme: İsterseniz başkalarının da cevap vermesini bekleyin ben mantıklı bir şey bulamadım maalesef.

Sildiğinizde arkada kalıntı dosya bırakıyor olabilir mi acaba? Tam anlamadım ben bu işi.

Belki de zaten bu sürüm yüklü anlamına geliyordur o mesaj. Çünkü her zaman her kod satırı her Situation'ı (durumu) karşılamıyor olabilir. Genel bir mesaj koyup geçmiş olabilirler yani oraya. Ama bu bir tahmin sadece.

Ekleme: İsterseniz başkalarının da cevap vermesini bekleyin ben mantıklı bir şey bulamadım maalesef.

Bu işlemi silmeden yapıyorum zaten. Amacım hangisi daha yeni ve güvenilir sürücü onu anlamak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı