BIOS'ta böyle bir seçenek var soğutucu ayarı için ancak hangisini seçmek daha doğru olur?
İşlemci i5 14400F. Anakart MSI Pro H610M-E DDR4.
Son düzenleyen: Moderatör:
H610'un zaten 135W'ı besleyebilmesi zor. Standartta kalabilir. Yinede denemek için onu seçin sonra işlemciye prime95 veya o tarz bir program ile yüke sokun. Eğer anakart yüzünden kısılıyorsa kapatırsınız.Eki Görüntüle 2599602
BIOS'ta böyle bir seçenek var soğutucu ayarı için ancak hangisini seçmek daha doğru olur?
İşlemci i5 14400F. Anakart MSI Pro H610M-E DDR4.
Az önce OCCT bençmark yaptım. Sonuçlarda bir fark yok.H610'un zaten 135W'ı besleyebilmesi zor. Standartta kalabilir. Yinede denemek için onu seçin sonra işlemciye prime95 veya o tarz bir program ile yüke sokun. Eğer anakart yüzünden kısılıyorsa kapatırsınız.
İntel Extreme Tuning indirip oradan bakabilir misiniz işlemcinin kaç watt çektiğine? Anakart yüzünden throttle yiyorsa orada da gözükür.Az önce OCCT bençmark yaptım. Sonuçlarda bir fark yok.
MSI Performance seçenekleri ile.
Ancak şunu da eklemeliyim. Bençmark sonuçları diğer OCCT hazır yüklü sonuçlarla uyumlu çıkıyor. Sanırım 14400F tam güçte çalışıyor.
Benchmark değil. 5 dakika boyunca test yapın.
5 dakika testte yes olmadı. Galiba 98 watt gibi değerler gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.