Hangi CPU + GPU kombinasyonu daha iyi?

55k bütçede şu olabilir;

CPU: 7800x3D.
GPU: 7800XT.
Anakart: B650M r
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
SSD: Kingston Renegade 1TB.
Sıvı soğutma: DeepCool LS720 SE.
Kasa+PSU: FSP CMT595al 750W.

Not: 55.5k tutuyor. CPU bound oyunlar oynanmayacak ise CPU kısıp GPU yükseltebiliriz. @efebatiin

Evet hocam dediğin gibi ağırlıklı olarak CPU isteyen oyunlar oynamıyorsa ekran kartını 9070 bütçe çıkarsa 9070XT alabilir.

55k bütçede şu olabilir;

CPU: 7800x3D.
GPU: 7800XT.
Anakart: B650M r
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
SSD: Kingston Renegade 1TB.
Sıvı soğutma: DeepCool LS720 SE.
Kasa+PSU: FSP CMT595al 750W.

Not: 55.5k tutuyor. CPU bound oyunlar oynanmayacak ise CPU kısıp GPU yükseltebiliriz. @efebatiin

Hocam öncelikle çok teşekkürler genelde hikaye ağırlıklı oyunlar oynuyoruz. Şimdi ufak bir plan değişikliği oldu mini-ATX kasa mı yapalım diye düşündük. Şu kasayı bulduk Lian Li A3-mATX anakartta doğal olarak mATX olması lazım. Buna göre bir önerdiğiniz sistemde bir upgrade yapabilir miyiz?

Son düzenleme:
Hocam öncelikle çok teşekkürler genelde hikaye ağırlıklı oyunlar oynuyoruz. Şimdi ufak bir plan değişikliği oldu mini-ATX kasa mı yapalım diye düşündük. Şu kasayı bulduk Lian Li A3-mATX anakartta doğal olarak mATX olması lazım. Buna göre bir önerdiğiniz sistemde bir upgrade yapabilir miyiz?
Mini ATX kasa neden yapıyorsunuz hocam? Küçücük bir şey ileride upgrade ettiğinde hiç bir şey sığmaz.

Hocam ben kendimi biliyorum, gidip en baba kasayı alsam ben, upgrade yapınca onu da değiştiririm. Kompakt fiyat performans bir sistem olsun diye düşündük.
Anladım, Şu an overclock işlemleri ile uğraşıyorum hocam. Gece atmış olurum bi sistem. @efebatiin hocam da müsaitse yardımcı olur kesinlikle

50-55 civarı hocam.

9070XT'yi 32K'den aldığını varsayarak bir sistem atacağım.
Bura toplamda 55k. Dandik bir kasa ile idare edebilirsin bütçen çıkmıyorsa. Normalde 7700X önerecektim ama fiyatları bayağı artmış.

9070XT'yi 32K'den aldığını varsayarak bir sistem atacağım.
Bura toplamda 55k. Dandik bir kasa ile idare edebilirsin bütçen çıkmıyorsa. Normalde 7700X önerecektim ama fiyatları bayağı artmış.

Teşekkürler hocam sizin sistem ile @MelihÖzer hocamın sisteminde ki bazı parçaları değiştirerek bir sistem toplayacağım yavaştan parçaları sipariş etmeye başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı