Hangi dağıtımı tercih etmeliyim?

Makaleler
1
Selam;
Üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı sürekli ders çalışmam gerekiyor. Windows'u açınca ister istemez Discord açıp Steam'e giriyorum. 1-2 saat oyun oynayarak eğleniyorum fakat bu sene benim için eğlenme senesi değil. Mezun senem ve disiplinli olmam gerekiyor. Linux tercih etmemin sebebi ise, oyunları ve diğer dikkat dağıtıcı şeyleri yüklerken biraz uğraşmak. Sadece YouTube'dan video izleyebileceğim ve Spotify kullanacağım. Görselliği de ön planda olan Linux dağıtımı önermenizi istiyorum.
Ek olarak: Windows'u silmeyeceğim. Yanına kuracağım.

Selam;
Üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı sürekli ders çalışmam gerekiyor. Windows'u açınca ister istemez Discord açıp Steam'e giriyorum. 1-2 saat oyun oynayarak eğleniyorum fakat bu sene benim için eğlenme senesi değil. Mezun senem ve disiplinli olmam gerekiyor. Linux tercih etmemin sebebi ise, oyunları ve diğer dikkat dağıtıcı şeyleri yüklerken biraz uğraşmak. Sadece YouTube'dan video izleyebileceğim ve Spotify kullanacağım. Görselliği de ön planda olan Linux dağıtımı önermenizi istiyorum.
Ek olarak: Windows'u silmeyeceğim. Yanına kuracağım.
Kubuntu kullanabilirsin. Linux mint önerirler yeni başlayanlara ancak ben mint'i sevmiyorum.

Görselliği de güzeldir, zaten Linux bu. İstediğiniz şekle sokabilirsiniz.

Linkini atma şansınız var mı? Bir de Windows ile Dual boot şeklinde kursam problem çıkmaz değil mi?
Yok yok çıkmaz.

1667504572294.png

Ufak tefek ayarlarla bu şekilde gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı