Hangi devlet bakaninin aciklamasi daha iyi?

Arkadaşım 2002 öncesini araştır. Belgeselleri izle. AKPartinin de hataları var ama 2002 öncesine göre çok daha az.
  • Tanzim satış kuyrukları vardı değil mi kardeşim.
  • İnsanlar toplu intihar ediyordu borçlarını ödeyemediği için.
  • Yandaşlara ihaleler peşkeş çekiliyordu.
  • ABD bir Papaz istiyordu dolar fırlıyordu.
  • Askerin başına çuval geçirildi Ecevit döneminde, hiç unutmam..
  • Dolar 7.77 olmasına rağmen Ecevit'i savunan zeka yoksunları vardı.
Allah göstermesin bir daha o dönemleri. Neyse ki şimdi Ayasofya'da namaz kılabiliyorum. Allah Erduvan'ı başımızdan eksik etmesin.

Gördüğünüz üzere halen daha bunları savunanlar var. O yüzden hep diyorum, aç kalmaları lazım aç. O zaman bile anlamaz bunlar ama yine de aç kalmaları lazım. Bir lokma ekmeğe muhtaç olmaları lazım. 7.77 yetmez.

Aç kalsalar bile bunların çeyreği oy verir.

• Tanzim satış kuyrukları vardı değil mi kardeşim.
  • Insanlar toplu intihar ediyordu borçlarını ödeyemediği için.
  • Yandaşlara ihaleler peşkeş çekiliyordu.
  • ABD bir papaz istiyordu dolar fırlıyordu.
  • Askerin başına çuval geçirildi ecevit döneminde, hiç unutmam.
  • Dolar 7.77 olmasına rağmen Ecevit'i savunan zeka yoksunları vardı.
Allah göstermesin bir daha o dönemleri. Neyse ki şimdi Ayasofya'da namaz kılabiliyorum. Allah Erduvan'ı başımızdan eksik etmesin.

Olmadı aç kalırsak Ayasofya'yı kemiririz hocam. Adamlar Osman'lı, Osman'lı diye diye bir hal oldu, yakında monarşi sistemine de geçeriz tam olur.

Geçen bir dayı vardı şey diyordu " bilimde birinciyiz doğal hoşaf üretiyoruz" bu zihniyetle hiçbir şey olmaz. Şansı olan bu ülkeden kaçsın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı