Hangi dilleri öğrenmeliyim?

Oyun yapmak için Python biliyorsan Godot Engine ile başlayabilirsin.
C# öğrenebilirsin. Ayrıca C++ öğrenmen de senin yararına olur.

Web tasarımı için HTML CSS öğren. Sonra javascript de öğrenebilirsin.

1. HTML programlama dili değildir.
2. Yalnızca HTML bir işe yaramaz. Yanında CSS, JS ve isteğe bağlı olarak: ASP.NET PHP, JavaScript Framework'leri, Django gibi seçenekler var.
Unreal Engine 4 ile ilgili fazla kurs yok udemy de 2 3 tane buldum şuandada birisi elimde.
Bununla ilgili bir kitap almay düşünüyorum

Bunlarla alakalı kurs biliyormusunuz önereceğiniz ?
C# için

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

C++ için

C için

Udemy'de de ufak bir araştırma ile bir çok kurs bulabilirsiniz.

C için bunu önermem. Çok berbat anlatımı var. Ek olarak karışık bir şekilde anlatıyorlar.

Sadi Evren Şeker'in C için kursları vardı.

Oyun yapmak için Python biliyorsan Godot Engine ile başlayabilirsin.
C# öğrenebilirsin. Ayrıca C++ öğrenmen de senin yararına olur.

Web tasarımı için HTML CSS öğren. Sonra javascript de öğrenebilirsin.

C için bunu önermem. Çok berbat anlatımı var. Ek olarak karışık bir şekilde anlatıyorlar.

Sadi Evren Şeker'in C için kursları vardı.
Sizce bunlardan hangisi almalıyım ? C# İÇİN
Buda C++ için alınırmı ?
Buda C için hang kurs tercih edilebilir ?

Bence ilgi alanına göre dil öğrenmelisin. Tüm dilleri dene derim. Ben öyle yaptım en sevdiğim web tasarım oldu. HTML, JS, CSS. Sonrasında ise de farklı bir alana geçmeyi düşündüm. Sonrasında ise kendimi siber güvenlik de buldum. Sen ne istiyorsan o dilden başla. Herkes C# demiş. Evet C# en çok işe yarayan dillerden biri. Ama sen ne yapmak istiyorsan ona göre dil seçmelisin.
En iyi C# eğitimi bence Uygulama Geliştirerek C# Öğrenin: A'dan Z'ye Eğitim Seti | Udemy.

Hocam siber güvenlik için hangi dili önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…