Hangi Diziye Başlayayım?

aerolipss

Hectopat
Sizce aşağıdakilerden hangisine başlayayım? Bir de aynı anda 1 dizi mi takip edeyim yoksa daha fazla mı?

Breaking Bad
Dexter
Fringe
Lost
Daredevil
Sherlock
Peaky Blinders
Dark
Black Mirror
Prison Break
The Haunting of Hill House
Westworld
Game of Thrones

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisine kendini yakın hissediyorsan, hangisi sende merak uyandırıyorsa ona başla. Şunu tavsiye edebilirim, yoğun bir dönemde isen fazla bölümü/sezonu olan bir diziye başlama.

Hocam, sana tavsiyem Game of Thrones'a başlaman yanlış bilmiyorsam Nisan'da final sezonu gelecek, hem böyle kült bir yapımı izlemiş hemde ben ve benim gibi milyonlarca insana nazaran sen, 1 sezon için bir buçuk sene beklememiş olursun.

Son düzenleme:
Daredevil'ı kesinlikle öneririm. En sevdiğim diziler arasında bulunur kendileri. Dövüş sahneleriyle beni kazanan dizidir.

Blue Mountain State'de Amerikan futbolu dışında her şey var :) 4-5 sezon boyunca sıkılmadan izlediğim şimdilerde ise çok bir özelliğinin kalmamış olmasına rağmen 9.sezon traileri ile tekrardan heyecanlandıran The Walking Dead'i önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı