Hangi Dizüstü Bilgisayarı kullanıyorsunuz?

Dizüstü PC

• Oy verenlerin toplamı
    49
Makaleler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
-
Bu bir ankettir. Kullananlar sebebini, en iyi-en kötü yanını, ne zamandır kullandığını, vb. belirtebilirler.

Casper kullanıyorum, adamlar gıcırdayan laptop yapmışlar. Havalandırma olarak kötü, 2. yılda bilgisayar tabiri caizse hdd ye nolduysa hdd cortladı. Şimdi ite kaka yürütmeye çalışıyorum yeni pc alana kadar.

2011 yılından beri sahip olduğum Dell N5110 model bir bilgisayarım vardı. İ3 işlemcili ve GT 525M ekran kartlı. Üniversiteyi onunla bitirdim. Son iki senemde oyun için masaüstü topladım, onu ikincil işler için kullandım. Son iki yıldır da abime verdim o kullanıyor ofis işleri için falan. Alma sebebim fiyat performans oranının çok yüksek olması ve sağlamlığına güvenmemdi. Beni haklı çıkardı. Halen sapasağlam şekilde hizmet ediyor.

2. El fiyatının uygun olmasından dolayı Acer tercih ettim. Acer AS5750G-52454G75MNKK Intel Core i5 2450M 2.5GHz 4GB Fiyatı Bana göre tek eksi yönü fan hızının yeni aldığım i7 2760QM işlemcime yetersiz kalıp, yük altında 92 derecelere kadar çıkması. Bunun haricinde bir eksisi yok bana göre. Artı olarak Modlu BIOS'u yükledikden sonra 1600 Mhz bellek hızı ve UEFI desteği beni sevindirdi. SSD, CPU, RAM ve Wi-Fi Kartı yükseltmesi sonucu çok memnun kaldım. 3-4 yıl daha kullanmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…