Hangi DNS'yi kullanmalıyım ?

Ben Yandex kullanıyorum. Hızı falan arttırmaz, boşuna heveslenme. Hızı etkilemez DNS.
Zaten hız artıracağı yönünde bir şey söylemedik. Sadece internet sağlayıcısının size sağladığı hızı en üst düzeyde kullanmanızı sağlar. Bunu farklı DNS'ler girerek deneybilirsiniz.

Zaten hız artıracağı yönünde bir şey söylemedik. Sadece internet sağlayıcısının size sağladığı hızı en üst düzeyde kullanmanızı sağlar. Bunu farklı DNS'ler girerek deneybilirsiniz.
Arkadaş bir DNS arayışına girdiği için dedim onu. Yani büyk ihtimal hız içindir diye.

DNS internet hızınızı arttırmaya yönelik değildir. Bazen az miktarlarda hıza fayda sağladığı görülebiliyor. (Kimi zaman pingin bir miktar düşmesine sebep olabilmektedir.)
Not: Mevcut paketnizin tavan hız limitini geçmek gibi bir hedefiniz varsa bunu ancak bir üst pakete geçerek yapabilirsiniz.

Hizmet şartlarını ve gizlilik politikasını okuyup beğendiğiniz ve kabul ettiğiniz güvenilir bir DNS'i kullanabilirsiniz.
DNS - Vikipedi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı