Zaten hız artıracağı yönünde bir şey söylemedik. Sadece internet sağlayıcısının size sağladığı hızı en üst düzeyde kullanmanızı sağlar. Bunu farklı DNS'ler girerek deneybilirsiniz.Ben Yandex kullanıyorum. Hızı falan arttırmaz, boşuna heveslenme. Hızı etkilemez DNS.
Arkadaş bir DNS arayışına girdiği için dedim onu. Yani büyk ihtimal hız içindir diye.Zaten hız artıracağı yönünde bir şey söylemedik. Sadece internet sağlayıcısının size sağladığı hızı en üst düzeyde kullanmanızı sağlar. Bunu farklı DNS'ler girerek deneybilirsiniz.
Aynen DNS arayışım hız için. Yani internetimden en iyi performansı almamı sağlasın yeter.Arkadaş bir DNS arayışına girdiği için dedim onu. Yani büyk ihtimal hız içindir diye.
Etkilese bile farkedemezsin. Yani bir sorun çıkmadıkça değiştirmem ben. İstenmeyen şeyleri görmemek için Yandex'in aile için olan DNS'ini kullanıyorum.Aynen DNS arayışım hız için. Yani internetimden en iyi performansı almamı sağlasın yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.