Hangi Dönem Bilgisayar Toplanmak İçin Uygun?

AeCakarci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda 5-6 bin TL ile sistem toplamak istiyorum ancak bunun için beklemeli miyim? Yakın zamanda yeni nesil bileşenler olacağını okudum birkaç yerden sizce beklemek mantıklı mı?

Özellikle AMD'nin de rekabete girmesiyle çok daha sık yeni işlemci ve ekran kartı görüyoruz ama yakın zamanda devrim niteliğinde bir gelişimde beklenmiyor. Hepsiburada veya Vatan'da KDV indirimi olduğu zaman doğru zamandır o parayla İntel i5 9400f ve GTX 1660 Tİ temelli güzel bir sistem toplarsın.

Ben de yeni bilgisayar toplamak için indirim kovalıyorum.Vatan bilgisayar kdv indiriminden Msi Geforce Rtx 2070 Armor (2.900 liraya) aldım. Diğer parçaları almadığıma pişman oldum.Şu an benim bildiğim en yakın tarihli indirim 23 Kasım Black Friday'de yapılacak.Bu tarihte; Hepsiburada, vatan bilgisayar, trendyol, n11 gibi birçok internet sitesinde uygun fiyata oem parçalar alınarak pc toplanabilir.

Vatan %18 KDV indirimini bekliyorum ben, birkaç hafta önce vardı resmen sudan ucuz. Piyasadaki en ucuz satanlardan bile 200 TL daha düşüktü. Acele edip toplayamadığıma çok pişman oldum.
RTX 2080 Ventus modeli 4150 TL olmuştu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı