Hangi forum daha iyi?

Sizce Hangi Forum?

• Technopat

Oy: 88 77,9%
  • SDN Forum (ShiftDelete.Net Forum)

Oy: 9 8,0%
  • DonanımHaber Forum

Oy: 8 7,1%
  • Diğer (Yazın)

Oy: 8 7,1%

• Oy verenlerin toplamı
    113
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki r10 forumu. (!)
İnanmıyorsanız buna bakın:
Ekran Alıntsı.PNG
Ekran Aıntıı.PNG

Bilgisayar açısından bilgin yoksa kullanma bu kadar basit.

Şaka bir yana Technopat Sosyal bence en iyisi bunu içten söylüyorum.

Bu adam kendini Technopat'ın kralı sanıyor galiba. 😂

Technopat forumu benim için daha iyi bir bakmanı incelemeni konuları okumanı tavsiye ederim güzel aradığın her sorunun cevabını bulabilirsin bir incele 😂😂

İroni yapmıştım dostum, tabii ki buranın atmosferini tadan, zaman geçiren gayet iyi bilir, tartışmaya, oylamaya ve hatta karşılaştırılmaya bile lüzum olmamalı, akla gelebilecek her türlü kategori seçenekleri arasından birçok konuda bilgi sahibi olunabilecek, gerektiğinde saygı ve ahlak kuralları çerçevesinde konular üzerinde düşünce ve fikirlerin dile getirilebildiği-tartışılabildiği, gerektiğinde de gülüp güzel zaman geçirilebilen Türkiye'nin teknoloji alanında ün yapmış en engin ve özgün sosyal platformu bana göre.

Yenilikci, anlaşılır arayüzü ve düzenli bir kural içerisinde olsaydı DH derdim apaçık doğru bilgi birikimine sahip olmasının yanında bilgi birikimi daha yüksek insanlar mevcut buraya kıyasla, ve sıkı tayfa ile güzel samimi ortam var ama gel gör ki ana avrat söven adamlar 24 saat sonra bile mesaj yazabiliyor ve bu 1-2 değil sıklıkla mevcut yönetim vurdum duymaz resmen bu konuda çok genişler çoğu eski üye bu konudan forumu saldı diğer yönergelere girmiyorum bile, nadiren işim düştüğü zaman girmeyi tercih ediyorum genelde.

Technopat'a gelince anlaşılır ve yenilikci arayüz, yeni başlayan için kurallar sıkı gelse de uyarılardan sonra uymaya başladıktan sonra ister istemez kurallara uyma isteği ve takıntı haline getiriyor. Belirli başlı insanların samimi bir ortam oluşturduğunu söyleyebilirim bu süre içerisinde mesajım çok olmasa da aktif bir bireyim ezber konulara yazma ve tartışma isteğim çok gelmiyor belli bir kısım elinden geldiğince bilgisi dahilinde yorum yapmaya çalışıyor. Belirli küçük bir kesim ise açık arayıp, laf sokma ve dalga geçercesine cevap verme, diğeri doğru sandığı bilgilerini aktarırken yanlış olduğunu kabul edememede güçlük çeken 3-4 aktif eleman mevcut burda tabi koskoca Sosyal'de bunlar görmezden gelinebilir. Onun harici sevdiğim kaliteli, anlaşılır güzel bir yönetim disiplinine sahip bir ortam olduğunu düşünüyorum.

SDN'yi ise hiç bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı