xBruno
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba bende Glorious Model D var craw grip tutuş yaptığım için mouse C'lik tutuşların oradaki petek desenlere parmak uclarım değiyor ve bu çok rahatsız ediyor. 1 sene oldu kullanalı o yüzden değiştirmek istedim Glorious Model O Wireless alacaktım fakat eskiden yine Click yerinde petek desenler vardı. Şimdi kendi sitesine girdiğimde bu Click yerlerindeki petek desenler kalkmış ve diğer fareler gibi düz olmuş. Büyük ihtimalle şikayetlerden ötürü öyle yaptılar her neyse ben model o Wireless alacağım fakat hangisini almalıyım karar veremedim ve fiyat listelerini bilmiyorum. Düzgün bir satıcı bulamadım yeni çıkan bazı yerlerde pahalı bazı yerlerde eski olan pahalı bence yeni çıkanı almak daha mantıklı çünkü petek deseni yok ama sensör ve ağırlıkları bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
www.gloriousgaming.com
( Bu link petekli eski olan https://www.hepsiburada.com/gloriou...W8aqmr1VbKBaOpffNTwaAofTEALw_wcB&gclsrc=aw.ds )
(Bu link yeni olan peteksiz model Glorious Model O Kablosuz Mat Beyaz Gaming Mouse )

Model O Gaming Mice - Lightweight, Ultra-Fast | Glorious Gaming
Discover the award-winning Model O family. Featuring a symmetrical shape, ultralight weight, and six-button design, it's versatile for palm, fingertip, and claw grip styles, and ideal for FPS, MOBA, and Battle Royale games.

(Bu link yeni olan peteksiz model Glorious Model O Kablosuz Mat Beyaz Gaming Mouse )
Son düzenleyen: Moderatör: