Hangi gözlük alınmalı?

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İyi Sosyaller. Gözlük alacağım. İki farklı dükkan gezdim. Biri Atasun biri de sıradan optik. Atasun'da platin paket ve sıradan bir çerçeve +mavi ışık koruması ile 4050 TL'ye geliyor ama öbür optikte fuji MAG'na blue adında bir cam + resimdeki ile 4750. sizce hangisi alınmalı? Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20241228_190037.jpg
    IMG_20241228_190037.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İyi Sosyaller. Gözlük alacağım. İki farklı dükkan gezdim. Biri Atasun biri de sıradan optik. Atasun'da platin paket ve sıradan bir çerçeve +mavi ışık koruması ile 4050 TL'ye geliyor ama öbür optikte fuji MAG'na blue adında bir cam + resimdeki ile 4750. sizce hangisi alınmalı? Şimdiden teşekkür ederim.
Merak ettiğim bir şey var: Bu gözlükte ek olarak monte edilebilir güneş gözlüğü de var mı? Çünkü bende de birebir aynı çerçeveye sahip olan gözlük var (sanırım yalnızca köprü noktası farklı). Ek olarak monte edilebilir güneş gözlüğü de var. (Marka: Osse)

Son düzenleme:
@Megansi 'nin değindiği üzere test öncelikli, diğer camla karşılaştırmak için. Onun dışında... Şişe dibi tabir edilecek numaradaysa gözler fujiler magna blue'lar biraz daha ince oluyorlardı sanırım. Fazla kalın değilse camlar veya numara küçükse aradaki 700TL'yi çerçeve hakkı olarak kullanırdım ben olsam.

Mavi ışık filtresini denettirin lazer tutarak gerisi sizin bütçenize kalmış.

Cam özel yapılacak daha hocam.

Yok hocam biliyorum dediğinizi ama 3000 TL istediler sadece çerçeveye.

@Megansi'nin değindiği üzere test öncelikli, diğer camla karşılaştırmak için. Onun dışında... Şişe dibi tabir edilecek numaradaysa gözler fujiler MAG'na Blue'lar biraz daha ince oluyorlardı sanırım. Fazla kalın değilse camlar veya numara küçükse aradaki 700TL'yi çerçeve hakkı olarak kullanırdım ben olsam.

Çerçeve hakkım yok hocam reçetenin süresi geçtiği için olsa bile 200 TL diyorlar miyop 3.5 astigmat 1 derece artmış 1.75 olmuş yani cam daha kalın olur dediler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı