Hangi GTX770 Ekran Kartını Seçmeliyim ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 3.014
Şuna bir kesinlik getirelim arkadaşlar BF4 aman aman her sistemi Crysis 3 gibi saf dışı edecek bir oyun olmayacak :)

Yani almışken ekran kartına yüklen. Sonuçta GTX760 alırsan satarken garanti olmayacak. Aldığının yarısına satacaksın , GTX770 alıp keyfine bak olmadı 2 sene sonra SLI yaparsın :)

Hocam beni 2 Sene götürsün yeter. 2 Sene sonra yükseltmiyeceğim. 2 Sene sonra Üniversiteye gideceğim giderkende Bir Laptop alıp gideceğim. Döndükten sonra belki bir şeyler yapabilirim. Zaten YGS LYS felan derken çokta oyun oynamam fakat benide götürsün istiyorum Crysis'i ULTRA'da açsın. Benim bu WorkStation Bilgisayarda bile Low-Mediumda açabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam beni 2 Sene götürsün yeter. 2 Sene sonra yükseltmiyeceğim. 2 Sene sonra Üniversiteye gideceğim giderkende Bir Laptop alıp gideceğim. Döndükten sonra belki bir şeyler yapabilirim. Zaten YGS LYS felan derken çokta oyun oynamam fakat benide götürsün istiyorum Crysis'i ULTRA'da açsın. Benim bu WorkStation Bilgisayarda bile Low-Mediumda açabiliyorum.

Bütçe varsa GTX 770, biraz daha az ise GTX 760.

Hocam yanlışım varsa Haluk abi düzeltsin ama GK104'ün 4GB'ını kimse tavsiye etmiyor, çok araştırdım GTX 770 4GB almayı düşünüyordum bende ama herkes GTX 680'den örnekler verip tavsiye etmediklerini aksine fps düşüşü yaşayacağını belirtiyor. Tabi malesef somut bir test bulamadım, dediklerimin tamamı yabancı forumlarda okuduklarımla kısıtlı.

Hocam yanlışım varsa Haluk abi düzeltsin ama GK104'ün 4GB'ını kimse tavsiye etmiyor, çok araştırdım GTX 770 4GB almayı düşünüyordum bende ama herkes GTX 680'den örnekler verip tavsiye etmediklerini aksine fps düşüşü yaşayacağını belirtiyor. Tabi malesef somut bir test bulamadım, dediklerimin tamamı yabancı forumlarda okuduklarımla kısıtlı.

2650x1600 ve nVIDIA Surround için biraz fark eder bellek gücü (frame-buffer) daha yüksek çünkü. Tek ekran (1920x1080) ile fark yaratmıyor açıkcası o kadar.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı