Hangi hesap kartını almalıyım?

Bana yıllık kullanım ücreti hiç bir şekilde almayan kredi kartı lazım. Yapıkredi World eko kart gibi. Fakat yapıkrediden almak istemiyorum en son problemli ayrıldık.
 
Bana yıllık kullanım ücreti hiç bir şekilde almayan kredi kartı lazım. Yapıkredi World eko kart gibi. Fakat yapıkrediden almak istemiyorum en son problemli ayrıldık.
EnPara kredi kartı ömür boyu aidatı yok ve temassız özelliği de var :) Şunu ekleyeyim VISA kart.
 
Arkadaş banka kartı istemiş, bazı arkadaşlar kredi kartıyla karıştırdı herhalde, çünkü hesap kartına zaten aidat alan bir banka bilmiyorum.
Screenshot_20190913_123636_com.huawei.android.launcher.jpg

Bu bankaların hepsini kullanıyorum.
EnPara öneririm belki Teb'de olabilir.
Banka kartı alırken şunlar önemli atm, eft-havale ücreti.
EnPara bu konuda en avantajlı diyebilirim, buna benzer SeninBankan(Kuveyt Türk) var teknoloji özürlüsü, CepTeb var oda olabilir, ama en iyi uygulamayı EnPara yapmış.
 
Biraz konudan bağımsız gibi olacak ancak banka hesabı açmak için 18 yaşını beklemeye gerek yoktu. Ben 15 yaşından beri banka hesabına sahibim.

Eğer 18 yaşından küçük banka hesabı açtırmak isteyenler varsa 18 yaşını beklemek zorunda değiller. Aileleriyle birlikte kendilerine banka hesabı açtırabiliyorlar. 18 yaşına kadar velinizin alt hesabı gibi bir şey oluyor. Sonrasında tamamen size ait oluyor.
 
Yalnızca İş Bankası kullanıyorum. Pek detaylı anlamam bu hesap işlerinden ama ben memnun sayılırım. Herkes Enpara'yı bu kadar övdüğüne göre ben de belki hesap açmayı düşünebilirim.
 
Enpara'yı 2014'ten beri kullanıyorum. Kredi kartı da var. Hesap işletim ücreti olmaması ve EFT ücreti almaması gibi birçok yararı var. Tavsiye ederim. İnternetten birçok yerden alışveriş yaptım. Amazon.com'dan da Enpara ile alışveriş yapmıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı