Hangi İnternet Operatörünü Kullanıyorsunuz ve Memnun Musunuz?

Kullandığın Operatör?

• Oy verenlerin toplamı
    77
5 yıldır VodafoneNet kullanıcısıyız, 1 yıla yakın süredir fiber kullanıcısıyız. Şu anda 24 Mbps fiber kullanıyoruz. Hız testlerinde 22-23 Mbps indirme, 2 Mbps gönderme alıyorum. Genel anlamda memnunuz.

5 yıl boyunca internetimiz sadece iki defa kesildi, birinde altyapı çalışması yapılıyordu ve kısa bir süre sonra geldi. Diğeri de yakın zaman önce oldu ve ansızın gitti, aynı günün akşamında geldi.

Sadece ping ve verdikleri modemden (NetMaster Infinity 401) memnun değiliz, zira internet bağlantısı her hafta mutlaka kopuyor ve birkaç dakika sonra düzeliyor. Ping olarak da 17 ms olan ping değerimiz COVID-19'dan sonra 38 gibi bir değere yükseldi fiberde olmamıza rağmen.

Turkcell Superbox kullanıcısıyım. Yeni taşındığımız yerde altyapı olmadığından mecbur bunu aldık. Almayı düşünen arkadaşlar varsa sakın almayın, net bir şekilde söylüyorum hayal kırıklığına uğrarsınız. Genel olarak vermesi gerektikleri hızın yarısından daha azını alıyorum. 2-3 Mbps arasında seyrediyor download hızı, bazen 0.0 bile olabiliyor. Bazı günlerde ise 4-5 kez kesiliyor ve reset atmadıkça hiç geri gelmiyor. Müşteri hizmetleri ise ayrı bir felaket, her aradığımızda yaklaşık yarım saat bekletiliyoruz ve yaptıkları hep aynı, reset attırmak. Neyse ki yakında Türk Telekom'un fiber altyapısı gelecek. Dört gözle bekliyoruz.

Hocam siz direk tarifeler diye aratırsanız bunlar çıkıyor. Bunlar taahhütsüz tarife fiyatları. Ve gerek forumda olsun gerek başka yerlerde bu tarifeleri kullanan yok. İnternet - Kampanyalar | Kablo bu linkten kampanyalara bakın derim. Keşke biraz daha araştırsaydınız.

Ama bu Kablonet'te AKN olmadığı anlamına gelmez.
Bu arada bu forumu bilmem ama etrafımda Kablonet kullanan kişilerin bir kısmı kotalı kullanıyor, çünkü daya uygun.

Hocam genelde bağlantıyı geç yapıyorlar diye duyum aldım, bu cidden gerçek mi?
Abonelikten çıkışta zormuş.

Daha önce abonelikten çıkmadığım için o konuda bir şey söyleyemeyeceğim. Ben Ekim 2017´de D-Smart´dan TurkNet´e geçmiştim ve yanlış hatırlamıyorsam bağlantıyı açmaları 5-6 gün sürmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…