Hangi internet sağlayıcı seçilmeli?

Berdont

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Türk Telekom ile ciddi sıkıntılarımız var, taahhüt falan her ne bize bağlıysa hepsini iptal ettirmek istiyorum. Turkcell veya TurkNet düşünüyorum internet sağlayıcısı olarak. Aklımda öncelikli TurkNet var hızı da altyapımda 100Mbps destekliyor olarak gözüküyor ama kararsız kaldım. Sizce TurkNet mi Turkcell mi? İkisinden birinde ciddi problem yaşayabilir miyim? İkisini deneyimlemiş arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Türk Telekom ile ciddi sıkıntılarımız var, taahhüt falan her ne bize bağlıysa hepsini iptal ettirmek istiyorum. Turkcell veya TurkNet düşünüyorum internet sağlayıcısı olarak. Aklımda öncelikli TurkNet var hızı da altyapımda 100Mbps destekliyor olarak gözüküyor ama kararsız kaldım. Sizce TurkNet mi Turkcell mi? İkisinden birinde ciddi problem yaşayabilir miyim? İkisini deneyimlemiş arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi?

TurkNet problemli bir firma Turkcell öneririm.

Kablo net de tercih edebilirsiniz eğer altyapısı var ise

Ben VDSL hizmeti olarak Netspeed kullanıyorum, hem kota yok hem hız kısıtlaması ve Türk Telekom altyapısını kullanarak daha ucuza daha kaliteli hizmet alıyorum statik IP ile birlikte.

Kendi altyapısı varsa ya türkcell ya kablonet diyorum fakat sadece türk telekom altyapısı varsa bir önerim malesef yok kendim telekom kullanıyorum ve memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı