Hocam durumunuz az çok bana yakın.
goknet.com.tr
Burada santral mesafeniz ve VDSL boş port var mı yok mu kontrol edip ekran görüntüsü atabilirseniz iyi olur.
Benim santral uzaklığım 350M ve 51Mbit maksimum ulaşılabilir hız alabiliyorum.
Netspeed'in speedmax avantaj 35 paketini kullanıyorum. Herhangi bir hız sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Bazı kullanıcılarına Türk Telekom'dan ötürü 41 Mbit tanımlıyor ve tam ulaşılabilir hızınız da bu olduğu için bu civarda bir hız tanımı alırsınız diye tahmin ediyorum. Almanız gereken paket kesinlikle bu olmalı. Tabii hız profili kablolarınızın durumuna da bakıyor hocam. SNR zayıflaması durumunda hızınız aşağı çekilir. Kablo kopması, aşınması, oksitlenmesi bunlara sebep.
Bence Netspeed'i incelemelisiniz. Sorun yaşadığınızda hızla arayıp ulaşabildiğiniz bir müşteri hizmetleri sistemi bulunuyor. Benim kullandığım paket akıllı kotaya sahip. 100GB'a kadar 63 TL, eğer aşarsanız 86 TL'ye ulaşıp fiyat sabitleniyor o ay için. Yani bir aşım söz konusu olmuyor. Eğer 100 GB altı kullanım yaparsanız 63 TL 35Mbit gibi bir hız için gayet makul. Bir de davet koduyla üye olunduğunda 5TL daha düşüm gerçekleşiyor. Tek şart faturaların zamanlı ödenmesi iki taraftan da. İnternetten bulabildiğiniz gibi eğer kod arıyorsanız gdqe37 benim kodumla üye olabilirsiniz. Faturalarım otomatik ödemede olduğu için benden yana sorun yaşamazsınız.