Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Soru başlıkta. Biz Kablonet 100 Mbps 100 TL ödüyoruz gayet memnunuz.
Bu da aldığımız hız.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (96)_LI.jpg
    133,5 KB · Görüntüleme: 127
Hocam fiyatına göre çok guzel hızlı bir internet kullanıyorsunuz. Günümüz şartlarında hâlâ alt yapısı olmayan binalar bile varken değerini bilmelisiniz.

Hocam fiyatına göre çok guzel hızlı bir internet kullanıyorsunuz. Günümüz şartlarında hâlâ alt yapısı olmayan binalar bile varken değerini bilmelisiniz.

Evet zaten iyi ki bu sltyapı var VDSL altyapı TurkNet'ten sorgulama yaptığım zaman 65 Mbps veriyordu.

Türk Telekom fiber 100TL 24'lük paket hız olarak normal diyebilirim ben CS oynadıgım için pingimden çok memnunum mm'de 40-45 arası alıyorum. Yoldaş modunda 30-35 arası

VodafoneNet alt yapısız 24 Mbps paketini kullanıyorum ama 8 Mbps alıyorum.

Türk Telekom. Sanırım 16 Mbps download bir paket, tam bilmiyorum. Upload aşırı kötü.

Sol fiber kullanıyorum hiçkimseye tavsiye etmem.Saçma sapan bir şekilde bazen whatsapp mesajları 1 2 dakika içinde gidiyor ve youtube felan çok zor açlılıyor.Tek sevdiğim yanı oyunlar çok çabuk iniyor.

Millenicom 100 MBPS kullanıyorum. Bir kere bile şikâyetim olmadı.

Türknet, 110 MBPS gibi bir hız alıyorum. 99.90 gibi bir fiyatla birlikte, gerçekten çok memnunum.
Üstelik 2 arkadaşımı geçirdim ve 2 ay kadar internete ücret ödemeyeceğim.
Daha ne olsun ? Seviyoruz Türknet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…