Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Ben Ankara'da yaşıyorum. Bizim binada eski bir bina 20 yıllık falan. Bu sene geldi SOL Fiber. TurkNet'i ben en eski bakır telefon kablolarıyla kullanıyordum VDSL 35 hız alıyordum hiçbir sorunum yoktu ve altyapım 70-80 Mbps'ye kadar destekliyordu değerlerim sağlıklı gözüktü için ama fiber geldiğinden ve yükseltirsem kopma sorunu yaşarım diye ellemedim hiç. Benim sözleşmem 2 yıllık ve daha 3.ayımdayım

Türknet 100 Mbps kullanıyorum, 75TL ödüyorum, daha İnternet kullanmadan fatura gelmesi dışında sorunum olmadı.

valla SOL en düşük paketi şuan 20MB hız en düşük şu paket var eğer 2. interneti bağlatabilecek güçteysen tabi, Türknet 100 TL fiyattandı sanırım.

Ben bu paket yerine 110 TL olan paket geçtim 35/5 daha mantıklı geldi en azından xD

Yok şu an ikinci bir neti bağlatacak gücüm yok. Bende Turkcell 100'e 10 kullanıyorum. FTTH daireye kadar fiber benimki. İlk 12 ay 129 ikinci ay 139 TL ödeceğim.

Yok şu an ikinci bir neti bağlatacak gücüm yok. Bende Turkcell 100'e 10 kullanıyorum. FTTH daireye kadar fiber benimki. İlk 12 ay 129 ikinci ay 139 TL ödeceğim.
Benimde aynı FTTH. Anladım oda güzel hız tabi indirmek için sadece xD SOL kalitesi işte vay be zamanında ne iyilerdi altyapıları, müşteri hizmetleri vesaire. Resmen SOL geriledi, gene müşteri hizmetleri diğerlerinden daha kibar özellikle TT müşteri hizmetlerinden xD

Soru başlıkta. Biz Kablonet 100 Mbps 100 TL ödüyoruz gayet memnunuz.
Bu da aldığımız hız.

Superonline. Ayda 85TL gibi bir fiyata 35Mbit hız. Üstelik alt yapım temiz olduğu için gece saatlerinde 50Mbit kadar çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…