Hangi internet sağlayıcısını seçilmeli?

Ben fiber Superonline kullanıyorum ama altyapı sorgulamasında hala VDSL var gözüyor Superonline pek çok yerde altyapı çalışması yaptı yakın komşularınıza sorun fiber kullanan var mı?
2-3 komşum da 5ghz var ama mahallemde fiber yok sadece yukarı mahallede 200 mbps kadar çıkan bir superonline kullanan var ama fibermi bilmiyorum

VDSL altyapınız var hız sorgulamada belirtildiği gibi.

Oradan belli olmuyor hocam bana TurkNet VDSL veriyordu ben daha geçen gün Superonline'dan fiber aldım.

2-3 komşum da 5GHz var ama mahallemde fiber yok sadece yukarı mahallede 200 Mbps kadar çıkan bir Superonline kullanan var ama fibermi bilmiyorum.

Superonline sitesine girin oradan altyapı sorgulama yapın fiber varsa en mantıklısı Turkcell oluyor. Aylık 600 küsure 500 MB alıyorum.

Oradan belli olmuyor hocam bana TurkNet VDSL veriyordu ben daha geçen gün Superonline'dan fiber aldım.
hocam burda 98 Mbps diyor ama Ben türk telekomdan 16 mbps alıyorum nasıl olauyor?
1748163760197.png

Hocam Turkcell'in sitesi mi bu? Altyapınızın 100 MB desteklemesi 100 MB alcağınız anlamına gelmez paketiniz 16 MBdir 16 alırsınız.
Millenicom sitesi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı