Anonimlik vb için. Tor zaten duckduckgo kullanıyordu önceden (şuan belki değişmiştir). illa illegal bir şey yapmana gerek yok .onion uzantılı siteleri açmaya yarıyor.Opera GX. Tor kullanan ne için kullanıyor merak ettim.
Anonimlik vb için. Tor zaten duckduckgo kullanıyordu önceden (şuan belki değişmiştir). illa illegal bir şey yapmana gerek yok .onion uzantılı siteleri açmaya yarıyor.Opera GX. Tor kullanan ne için kullanıyor merak ettim.
Anonimlik vb için. Tor zaten DuckDuckGo kullanıyordu önceden (şu an belki değişmiştir). İlla illegal bir şey yapmana gerek yok .onion uzantılı siteleri açmaya yarıyor.
Telefonda da Brave kullanıyorum bu arada.Brave. Opera GX kullanıyordum, Brave'e geçtim.
Kullanırsın da bir anlamı kalmaz anonimlik tarayısında google kullanıcağında brave opera edge falan kullan herkesin tek amacı çok hızlı tarayıcı değil.Duck duck GO değil istersen Google bile kullanırsın.
Anladım ben sadece illegallik için kullanılıyor sanıyordum.Anonimlik vb için. Tor zaten duckduckgo kullanıyordu önceden (şuan belki değişmiştir). illa illegal bir şey yapmana gerek yok .onion uzantılı siteleri açmaya yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.