Hangi iPad alınmalı?

h1ve

Decapat
Daha fazla  
Huawei Matebook kullanıcısıydım fakat Apple ekosistemine geçtiğim için cihazımı sattım. Şimdi iPad almak istiyorum fakat pek bir bilgim yok bu konuda. Şimdilik daha çok dizi, film izleyip çizim yapmak için, sonrasında da ders notları için hangi IPad'i almalıyım? Yanında alınabilecek kılıf, kalem ve kağıt hissiyatlı ekranlar için de fikir verebilirseniz sevinirim.

Bütçe: 15-20.000TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei Matebook kullanıcısıydım fakat Apple ekosistemine geçtiğim için cihazımı sattım. Şimdi iPad almak istiyorum fakat pek bir bilgim yok bu konuda. Şimdilik daha çok dizi, film izleyip çizim yapmak için, sonrasında da ders notları için hangi IPad'i almalıyım? Yanında alınabilecek kılıf, kalem ve kağıt hissiyatlı ekranlar için de fikir verebilirseniz sevinirim.

Bütçe: 15-20.000TL
Butce?

Hangi sehirdesiniz hocam? 2. el iPad Pro M.2 bakilabilir o fiyata. Yada 0 ipad air alın.

n11'den Apple iPad Air M2 MUWF3TU/A Wi-Fi 8 GB 128 GB 11" Tablet seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
İstanbul'dayım hocam. Zaten aktif olarak düşündüğüm model Air M1, fiyat farkına kalem alırım diye düşünüyorum. İşlemci farkı çok bariz mi?

İstanbul'dayım hocam. Zaten aktif olarak düşündüğüm model Air m1, fiyat farkına kalem alırım diye düşünüyorum. İşlemci farkı çok bariz mi?

Gundelikte cok farkolmaz hocam ama islemci farki var hissediliyor uzun kullanimda. 30k ya iPad Pro M2 kalemli satanlar var 2. el onlara da bakabilirsiniz.

Gundelikte cok farkolmaz hocam ama islemci farki var hissediliyor uzun kullanimda. 30k ya iPad Pro M2 kalemli satanlar var 2. el onlara da bakabilirsiniz.
İşlemciden çok Air m1'in 64 GB hafızası sıkıntı olur.
30k benim için fazla bir bütçe maalesef, 2. ele de bulaşmak istemiyorum ama bir bakarım yine de. 64GB hafıza da benim için fazla sorun değil telefonumda bile geçmiyorum 50-60GB'ı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı