IPad (10. nesil) vs iPad Air

iPad 10. nesil 10.9 inc büyüklük sunuyor M.2'de 11 ve 13 inc olarak iki seçenek var
IPad'ın 64 ve 256 seçenekleri var Air da 128 256 diye gidiyor 64 almamanız önerimdir.
M.2 modelinde P3 renk yelpazesi bulunuyor renkler ekran daha canlı görünyor.
M.2 modelinin ekranında yansıma önleyici kaplama var 10. nesil de yok. Nasıl çalıştığı hakkında bir video izlemenizi öneririm.
Air de Wi-Fi 6E bulunuyor 10. nesil de 6
Air da pencil Pro ve USB pencil desteği varken 10. nesil de USB C ve 1. nesil pencil desteği var.
Şu an fark ettim birinin M.2'nin parlaklığını 600 nit 10. nesil 500 nit olarak gösteriyor.
ikisi arasında bir karşılaştırma ve youtube üzerinden uzun kullanım videolarını izlemenizi öneririm

iPad 10. nesil 10.9 inc büyüklük sunuyor M.2'de 11 ve 13 inc olarak iki seçenek var
IPad'ın 64 ve 256 seçenekleri var Air da 128 256 diye gidiyor 64 almamanız önerimdir.
M.2 modelinde P3 renk yelpazesi bulunuyor renkler ekran daha canlı görünyor.
M.2 modelinin ekranında yansıma önleyici kaplama var 10. nesil de yok. Nasıl çalıştığı hakkında bir video izlemenizi öneririm.
Air de Wi-Fi 6E bulunuyor 10. nesil de 6
Air da pencil Pro ve USB pencil desteği varken 10. nesil de USB C ve 1. nesil pencil desteği var.
Şu an fark ettim birinin M.2'nin parlaklığını 600 nit 10. nesil 500 nit olarak gösteriyor.
ikisi arasında bir karşılaştırma ve youtube üzerinden uzun kullanım videolarını izlemenizi öneririm
Beklediğimden fazla fark varmış. Benim kullanmamı etkileyecek kısım olarak bi depolama bir de işlemci kısmı gerisi çok önemli değil ama o da aradaki fiyat farkına değer gibi. Sence değer mi?

Beklediğimden fazla fark varmış. Benim kullanmamı etkileyecek kısım olarak bir depolama bir de işlemci kısmı gerisi çok önemli değil ama o da aradaki fiyat farkına değer gibi. Sence değer mi?

Benim şahsi fikrim küçük bir tablette kalem ile çalışmanın zor olacağı yönünde iki işlemci de güçsüz değil M.2 tabii ki çok daha güçlü her açıdan daha iyi benim şahsi görüşüm M.2'den yana olur hem daha uzun süreli kullanım şansı hem de pencil ile beraber daha rahat taşınabilmesi pencili M.2'nin üzerinde şarj edip taşıyabiliyorsunuz.
Şu an tek düşüncem 128 mi 256 mı alsam çünkü aradaki farka sanırım kılıf alabilirim.

Benim şahsi fikrim küçük bir tablette kalem ile çalışmanın zor olacağı yönünde iki işlemci de güçsüz değil M.2 tabii ki çok daha güçlü her açıdan daha iyi benim şahsi görüşüm M.2'den yana olur hem daha uzun süreli kullanım şansı hem de pencil ile beraber daha rahat taşınabilmesi pencili M.2'nin üzerinde şarj edip taşıyabiliyorsunuz.
Şu an tek düşüncem 128 mi 256 mı alsam çünkü aradaki farka sanırım kılıf alabilirim.
Ben de videoları da izledim ve eğer alırsam Air alacağım. 128 GB yeter bana sanırım 28000 liraya kalem + air ikilisini alacağım

Pozitif teknoloji adında bir site var güvenilir bir site iPad 10.nesil 256 almıştık uygun bir fiyata gelmişti. Fiyatların uygun olma nedeni öğrenci indirimli olması e-Devlet üzerinden öğrenci belgenizi istiyor. Ürünleri açılmamış orijinal olarak gönderiyorlar hiçbir şekilde tereddüt etmenize gerek yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı