Hangi iPhone modeli alınmalı?

Bütçe
7600TL
Merhaba tahminen 5 yaşımdan beri Android kullanıcısıyım IOS'u denemek istiyorum ve şu anki telefonumu satip ustune para ekleyerek bir iPhone telefon alacağim, telefonu ortalama 1.5 sene falan kullanacağım ve PUBG gibi ağır oyunlar oynayacağım. Bu nedenle 2 telefon arasında kaldım. iPhone XS mi yoksa iPhone XS Max mi hangisini almalıyım? Memnun kalirsam 1.5 seneden daha fazla kullanabilirim, bu telefonlarin güncelleme ömrü ne kadar ve alirken nelere dikkat etmeliyim?

İkisi arasında XS Max almanı tavsiye ederim. XS Max son iOS sürümünü alacak olsa da 3 yıl götürür diye düşünüyorum.

Merhaba tahminen 5 yaşımdan beri Android kullanıcısıyım IOS'u denemek istiyorum ve şu anki telefonumu satip ustune para ekleyerek bir iPhone telefon alacağim, telefonu ortalama 1.5 sene falan kullanacağım ve PUBG gibi ağır oyunlar oynayacağım. Bu nedenle 2 telefon arasında kaldım. iPhone XS mi yoksa iPhone XS Max mi hangisini almalıyım? Memnun kalirsam 1.5 seneden daha fazla kullanabilirim, bu telefonlarin güncelleme ömrü ne kadar ve alirken nelere dikkat etmeliyim?

Büyük ekran sevmediğim için ben XS alırdım, XS ile Max arasında neredeyse hiçbir fark yok. Eğer büyük ekran sizin için çok büyük bir dert değilse XS Max alabilirsiniz.

XS max'in temizini bulmak biraz zor olur sanki o yüzden bence direkt iki seçeneği de boşverip bir android almak daha mantıklı. Pil konusunda pek iyi olmasa gerek ve bu yüzden oyun deneyiminiz bayağı kısa olabilir... Yoksa gücüne hala denecek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı