- Makaleler
- 3
İçlerinde her alanda en iyisi 16 Pro.
İçlerinde her alanda en iyisi 16 Pro.
15 Pro ve 16 Pro 2.el mi, kapalı kutu mu?
En iyisi 16 Pro fakat ben olsam 15 Pro alırdım ekstra para verip 16 Pro da alsanız bir fark pek hissedilmeyecek.
En kötü ihtimalle 14 Pro da gayet gayet iyi bir cihazdır.
Kapalı kutu.
Alacaksanız 15 Pro veya 16 Pro alın. Fiyatlar gayet makul, ben 15 Pro Max'i 43K'ya aldım yurt dışı olarak, siz iyi fiyata bulmuşsunuz.
Hangisi daha mantıklı sizce ve siz telefonu açtırdınız mı?
Memnun musunuz görüşlerinizi merak ettim yurt dışı kullanan birisini bulmuşken sorayım.
16 Pro tabii ki her anlamda daha iyi sadece bataryası ve ekran boyutu olarak bir tık daha az ama kazandırdığı özellikler bakımından bu durumu göz önünden kaldırıyor.
Evet, ben kayıt ettim.
Genel olarak memnunum. Kamerası ve batarya yönüyle tatmin ediyor, bir günümü rahat çıkarıyor.(oyun oynamıyorum)15 serisinde söylenen ısınıyor sorununu ben çok yaşamadım. Bazen gereksiz ısınmalar yapıyor ama nadiren olan şeyler.
Alacaksanız Çin model tavsiye ederim. Onlar çift simli oluyor, böylelikle e SIM falan uğraşmıyorsunuz.
Ek olarak: Nedenini bilmiyorum ama bazen lens geçişlerinde kamerada bir süre bulanık bir şekilde donma deneyimledim.
İmkanınız varsa 16 Pro'yu tercih edin derim.
Dipnot: Lens geçişlerindeki yaşanan durum 17.5.1 sürümünde gerçekleşen bir durum düzeltilip düzeltilmediğini bilmiyorum. Ben bu sürümde kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.