T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #261 Cruslan dedi: @Şevki1453, para ve imkan olsa bir çok kişi arkasına bakmadan gidecek. Ama para olursa... Genişletmek için tıkla... Sizi de bir Mercedes'e tavlayan olur hocam. AMG GT Black Series falan, yakışıklı araba.
Cruslan dedi: @Şevki1453, para ve imkan olsa bir çok kişi arkasına bakmadan gidecek. Ama para olursa... Genişletmek için tıkla... Sizi de bir Mercedes'e tavlayan olur hocam. AMG GT Black Series falan, yakışıklı araba.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2022 #262 T21 dedi: Sizi de bir Mercedes'e tavlayan olur hocam. AMG GT Black Series falan, yakışıklı araba. Genişletmek için tıkla... En iyisi ya da hiç.
T21 dedi: Sizi de bir Mercedes'e tavlayan olur hocam. AMG GT Black Series falan, yakışıklı araba. Genişletmek için tıkla... En iyisi ya da hiç.
LastMushirofOttomans Femtopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 50 11 Şubat 2022 #263 KannHeil dedi: Türk'üm ve Türk olduğum için gurur duyuyorum fakat Türkiye'de yaşamayı sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mesut TV gibi yurt dışında türklüğü mü yayacan?
KannHeil dedi: Türk'üm ve Türk olduğum için gurur duyuyorum fakat Türkiye'de yaşamayı sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mesut TV gibi yurt dışında türklüğü mü yayacan?
Y yigitdeniz Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 127 Yer Suudi Arabistan/Hicaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #264 Şükürler olsun türküm atalarımızın bize bıraktığı bu toprakları korumak görevimizdir.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 11 Şubat 2022 #265 Şevki1453 dedi: Beğenmiyorsan Türk olmayı terkedip gidebilirsin kardeşim seni zorlayan yok burada halkı kin ve düşmanlığa sebep oluyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Beğenmediğimi söylemedim. Türk olmakta bir sıkıntım yok. Konu hangi ırktan olmak isterdiniz diyor. Ayrıca halkı kin ve düşmanlığa hangi cümlem sebep oldu?
Şevki1453 dedi: Beğenmiyorsan Türk olmayı terkedip gidebilirsin kardeşim seni zorlayan yok burada halkı kin ve düşmanlığa sebep oluyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Beğenmediğimi söylemedim. Türk olmakta bir sıkıntım yok. Konu hangi ırktan olmak isterdiniz diyor. Ayrıca halkı kin ve düşmanlığa hangi cümlem sebep oldu?
Züber Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #266 Alman diyorum. Şevki1453 dedi: Beğenmiyorsan Türk olmayı terkedip gidebilirsin kardeşim seni zorlayan yok burada halkı kin ve düşmanlığa sebep oluyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Ben beğenmiyorum.
Alman diyorum. Şevki1453 dedi: Beğenmiyorsan Türk olmayı terkedip gidebilirsin kardeşim seni zorlayan yok burada halkı kin ve düşmanlığa sebep oluyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Ben beğenmiyorum.