Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

Bursa'da mağazası olan varsa bakabilirim. Bursa Osmangazi'de. Media Markt'a bakabilirim varsa yakınlarımda. Teşekkürler. Gerçekten Media Markt'taki ve Vatan'daki fiyat farkı dudak uçuklatıcı. Bence daha yazmayalım hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Gereksiz mesaj uyarısı almayalım boşu boşuna.
Yine de bence aileni ikna et internete. Sonuçta Hepsiburada'dan alsan da Vatan'dan alsan da karttan geçmeyecek misin? O zaman daha ucuz olsun, Hepsiburada, Game Garaj bunlar güvenilir mağazalar, hatta kendi tecrübelerimden yola çıkarsam bence Game Garaj Vatan'dan daha güvenilir. Hatta Teknobiyotik, Sineri falan da var ve yanlış hatırlamıyorsam Teknobiyotik kapıda ödeme sunuyor. Onda da tek bu kalmış ama sonuçta yeterli soğutma, iyi kalite, iyi marka ve 1660S. Sana tavsiyem bolca araştır, öyle Vatan Media Markt falan yanaşma aşırı zorunda kalmadıkça.
 
Modeli ile birlikte yazalım arkadaşlar. Hangi işlemciyi veya işlemcileri kullanıyorsunuz? Ve neden?
Laptop: İ7 2670QM
Masaüstü: Ryzen 7 2700X
Laptop'da aldığım dönem en iyi işlemcilerden biriydi İ7 2670QM. Masaüstünde ise Ryzen işlemcileri denemek istedim. İkisinden de memnunum.
İ5 9600K kullanıyorum. Oyun performansı canavarı denilen bu işlemciden daha çok beklentim vardı ama yine de verdiği performanstan memnunum.
 
i7-3612QM, bizzat Celeron 1000M'den yükselttiğim için kendisinin gözümde 10. nesil i9 gibi bir performansı var. Artık i9 bir işlemciye sahip olursam farklarını gözlemleyebilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı