Hangi işletim sistemi kullanılmalı?

YaseRR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda başka HDD'ye geçeceğim için format atmayı planlıyorum ve bu format öncesi güvendiğim bir yerden crack oyun yükleyeceğim. Oyunu bitirince atmak istiyorum format fakat hangi işletim sistemini yüklemeliyim kararsızım. Şu an Windows 11 kullanıyorum gayet memnunum fakat formatta Windows 10 yüklesem bir performans artışı veya herhangi bir artısı var mı? Windows 10'un 2025'de sona ereceğini duydum sizce ne yapmalıyım?

10 iptal olduğunda alışması yorar şimdiden 11'e geç.

HDD kullanacaksanız Windows 8.1 Pro en hızlı çözüm olacak. Fakat güvenlik ve uygulama desteği açısından eksik.

Windows ile sınırlı kalmak istemezseniz Fedora veya Ubuntu düşünebilirsiniz.

Win 8 kadar kötü bir işletim sistemi yok Win XP veya 7 daha iyi olur 7 tavsiyemdir.

Win 7❤️‍🩹

Merhaba yakın zamanda başka HDD'ye geçeceğim için format atmayı planlıyorum ve bu format öncesi güvendiğim bir yerden crack oyun yükleyeceğim. Oyunu bitirince atmak istiyorum format fakat hangi işletim sistemini yüklemeliyim kararsızım. Şu an Windows 11 kullanıyorum gayet memnunum fakat formatta Windows 10 yüklesem bir performans artışı veya herhangi bir artısı var mı? Windows 10'un 2025'te sona ereceğini duydum sizce ne yapmalıyım?

SSD olmadan hepsi eziyet. En azından 128 GB SATA SSD alıp Windows'u içine kurman.

Win8 falan kuramazsın oyunlar desteğini çekti onlardan. Bence şimdiden 11'e geçin her türlü bilgisayar kasacak zaten.

Hocam size tavsiyem şu: Gidip 128'lik bir SSD alıp ona Windows 11 kurun geçin. Yanına da depolama için 1TB HDD alırsanız tadından yenmez. Böylece siteminiz hem hızlı, hem ucuz, hem de çok fazla depolama alanı olan bir sistem olur.

SSD olmadan hepsi eziyet. En azından 128 GB SATA SSD alıp Windows'u içine kurman.

Pardon söylemeyi unutmuşum 120 GB SSD de var bende.

Hocam size tavsiyem şu: Gidip 128'lik bir SSD alıp ona Windows 11 kurun geçin. Yanına da depolama için 1TB HDD alırsanız tadından yenmez. Böylece siteminiz hem hızlı, hem ucuz, hem de çok fazla depolama alanı olan bir sistem olur.

SSD zaten var 120 GB söylemeyi unutmuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı