Hangi ISS tercih etmeliyim?

ben ttnetten fazla ücret istemesi nedeniyle millenicoma yeni geçiş yaptım. çok memnunum keşke daha önce geçseydim ttnet pahalı. hattım vdsl 50 destekliyor. millenicom taahhütsüz 35 mbits sınırsız 80 tl. 1 ay bedava kod: 62ABC1DE

Ben TürkNet kullanıyorum geçeli 1 ay oldu. Ondan önce Millenicom'a başvurduk 1 haftada (maksimum) bağlanır dediler bağlanmayınca biz de TürkNet'e başvurduk. Altyapımın alabileceği en yüksek 75 Mbps'di şu an 25-30 download 5 upload alıyorum. Arada kesilmeler oluyordu bu aralar düzeldi. Müşteri hizmeti açısından uygulamalarından destek kaydı açınca size geri dönüyorlar. Kolay gelsin.
Ayrıca 75TL taahütsüz düşünürseniz 1 ay ücretsiz için davet kodu gönderirim

Netspeed kadar saçma paket koyan bir ISS görmedim abi fiber tarifelerde bile maksimum hız 35 Mbps olarak ayarlanmış FTTH/FTTB altyapısı olan kişilerin NetSpeed kullanmasını önermem.
Altyapısı yetmiyor. Evet, Netspeed yüksek hızlarda stabil internet sunamıyor müşterilerine. O yüzden 75 Mbps'lik paketler kaldırıldı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı