Hangi ISS'ye geçilmeli?

Abuderman

Decapat
Daha fazla  
Şu ana kadar Extranet kullanıyordum yakında sözleşmemiz bitecek. Hiç memnun değilim o yüzden değiştireceğim çok sık takılmalar oluyor alt yapayım 100 Mbps destekliyor Türk Telekom alt yapısı. Hangi internete geçmeliyim? TurkNet diyen var Turkcell diyen var ancak Türk Telekom alt yapısı olduğu için sıkıntı çıkar mı emin değilim. Türk Telekom'un da kullananlar çok memnun değil hangisine geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar Extranet kullanıyordum yakında sözleşmemiz bitecek. Hiç memnun değilim o yüzden değiştireceğim çok sık takılmalar oluyor alt yapayım 100 Mbps destekliyor Türk Telekom alt yapısı. Hangi internete geçmeliyim? TurkNet diyen var Turkcell diyen var ancak Türk Telekom alt yapısı olduğu için sıkıntı çıkar mı emin değilim. Türk Telekom'un da kullananlar çok memnun değil hangisine geçmeliyim?

Hocam benim de altyapım yeni geldi sayılır geçen ay sonlarına doğru aktif oldu TurkNet GigaFiber yok ise Max 100Mbps eşit download ve upload verıyor eğer Türk Telekom'a geçiş yaparsan 1000MBPS destekleme şansı var bir müşteri hizmetleri ile konuş derim aynı olay bana da denk geldi 24Mbps internete 400TL bir şey ödüyordum altyapı aktif olduktan sonra TurkNet bana da 100Mbps verdi TurkNet'e geçtiğin zaman internetinde problem olduğunda teknik desteği berbat.

TurkNet interneti muhtemen TT altyapısından verecek. 12 ay sabit fiyat olsun diyorsan TT. Ben istediğim zaman çıkmak isterim, birkaç ay sonra fiyatı değişse de fark etmez dersen TurkNet.
Bazı bölgelerde TurkNet altyapı çalışmaları yapıyor, mahallelere özel fiyatlandırmaları oluyor. Adresine özel fiyatlandırma varsa TurkNet tercih edilebilir.

Türk Telekom 100 Mbps VDSL mi mevcut.

TurkNet interneti muhtemen TT altyapısından verecek. 12 ay sabit fiyat olsun diyorsan TT. Ben istediğim zaman çıkmak isterim, birkaç ay sonra fiyatı değişse de fark etmez dersen TurkNet.
Bazı bölgelerde TurkNet altyapı çalışmaları yapıyor, mahallelere özel fiyatlandırmaları oluyor. Adresine özel fiyatlandırma varsa TurkNet tercih edilebilir.
Adresime özel fiyatlandırma olup olmadığına nereden bakabilirim?

Türk Telekom 100 Mbps VDSL mi mevcut.

Fiber.

Adresime özel fiyatlandırma olup olmadığına nereden bakabilirim?

Bu iki linke adresini gir, özel fiyatlandırma varsa çıkar ekranda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı