Hangi İSS’yi Kullanıyorsunuz?

Hangi İSS’yi Kullanıyorsunuz?

• Türk Telekom

Oy: 29 46,0%
  • Turkcell Superonline

Oy: 8 12,7%
  • Vodafone

Oy: 2 3,2%
  • Turknet

Oy: 12 19,0%
  • Netspeed

Oy: 4 6,3%
  • Millenicom

• Göknet

Oy: 0 0,0%
  • D-Smart

Oy: 4 6,3%
  • Digiturk

Oy: 0 0,0%
  • Fixnet

• Oy verenlerin toplamı
    63
Evet Türk Telekom DNS suncularına Siber Saldırı var şuan. DNS’yi 8.8.8.8 veya 8.8.4.4 olarak değiştirirseniz sorun çözülecektir.
Oyunlara da girebilir miyim şuan bu DNS lerle. Bide hiç oynamak istiyorum düzelmesini bekleyeceğim ping falan artar şimdi.

Oyunlara da girebilir miyim şuan bu DNS lerle. Bide hiç oynamak istiyorum düzelmesini bekleyeceğim ping falan artar şimdi.
Bildiğim kadarıyla sadece Google, Youtube gibi sitelere girilmiyor. Yani DNS değiştirmeseniz de oyun oynayabilirsiniz.

Türk Telekom maalesef. Şu an internette ünlem var ve mobil veriden internete giriyorum.

Hayır. Aynı şekilde oyulara da giremiyorum. Steam'e de.
DNS adreslerinin pinge etkisi var mı normal koşullarda.
Valla bildiğim kadarıyla etki etmemesi lazım. Ancak yanlış bilgi vermek de istemiyorum. Siz DNS’yi değiştirerek test ederseniz daha doğru sonuçlar elde edersiniz.

Peki DNS değiştirmeden oyunlara girebiliyor muydunuz?
Ve DNS adreslerinin pinge etkisi var mıdır.
LoL oynadım sadece normal gibiydi.
Türk Telekom maalesef. Şu an internette ünlem var ve mobil veriden internete giriyorum.
DNS ayarlarınızı değiştirmediniz mi?
Ağınızın gelişmiş ayarlarına gelip statik ip seçtikten sonra 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…