O Oluapjpj Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 736 Makaleler 3 20 Ocak 2020 #11 Crazys dedi: Evet Türk Telekom DNS suncularına Siber Saldırı var şuan. DNS’yi 8.8.8.8 veya 8.8.4.4 olarak değiştirirseniz sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi.
Crazys dedi: Evet Türk Telekom DNS suncularına Siber Saldırı var şuan. DNS’yi 8.8.8.8 veya 8.8.4.4 olarak değiştirirseniz sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Ben değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #12 Crazys dedi: Evet Türk Telekom DNS suncularına Siber Saldırı var şuan. DNS’yi 8.8.8.8 veya 8.8.4.4 olarak değiştirirseniz sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Oyunlara da girebilir miyim şuan bu DNS lerle. Bide hiç oynamak istiyorum düzelmesini bekleyeceğim ping falan artar şimdi.
Crazys dedi: Evet Türk Telekom DNS suncularına Siber Saldırı var şuan. DNS’yi 8.8.8.8 veya 8.8.4.4 olarak değiştirirseniz sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Oyunlara da girebilir miyim şuan bu DNS lerle. Bide hiç oynamak istiyorum düzelmesini bekleyeceğim ping falan artar şimdi.
KS KS Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 20 Ocak 2020 #13 Emirizmir dedi: Oyunlara da girebilir miyim şuan bu DNS lerle. Bide hiç oynamak istiyorum düzelmesini bekleyeceğim ping falan artar şimdi. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece Google, Youtube gibi sitelere girilmiyor. Yani DNS değiştirmeseniz de oyun oynayabilirsiniz.
Emirizmir dedi: Oyunlara da girebilir miyim şuan bu DNS lerle. Bide hiç oynamak istiyorum düzelmesini bekleyeceğim ping falan artar şimdi. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla sadece Google, Youtube gibi sitelere girilmiyor. Yani DNS değiştirmeseniz de oyun oynayabilirsiniz.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #14 Crazys dedi: Bildiğim kadarıyla sadece Google, Youtube gibi sitelere girilmiyor. Yani DNS değiştirmeseniz de oyun oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı şekilde oyulara da giremiyorum. Steam'e de. DNS adreslerinin pinge etkisi var mı normal koşullarda.
Crazys dedi: Bildiğim kadarıyla sadece Google, Youtube gibi sitelere girilmiyor. Yani DNS değiştirmeseniz de oyun oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı şekilde oyulara da giremiyorum. Steam'e de. DNS adreslerinin pinge etkisi var mı normal koşullarda.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #15 Emirizmir dedi: Bir şey sorucam. Bende DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG veriyor bir siteye girmeyi denediğimde. Sizde de aynı mı? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarınızı değiştirirseniz çözülür sorun. Bende de aynı hata vardı.
Emirizmir dedi: Bir şey sorucam. Bende DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG veriyor bir siteye girmeyi denediğimde. Sizde de aynı mı? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarınızı değiştirirseniz çözülür sorun. Bende de aynı hata vardı.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 20 Ocak 2020 #16 Türk Telekom maalesef. Şu an internette ünlem var ve mobil veriden internete giriyorum.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #17 Rambo Okan Güler dedi: DNS ayarlarınızı değiştirirseniz çözülür sorun. Bende de aynı hata vardı. Genişletmek için tıkla... Peki DNS değiştirmeden oyunlara girebiliyor muydunuz? Ve DNS adreslerinin pinge etkisi var mıdır.
Rambo Okan Güler dedi: DNS ayarlarınızı değiştirirseniz çözülür sorun. Bende de aynı hata vardı. Genişletmek için tıkla... Peki DNS değiştirmeden oyunlara girebiliyor muydunuz? Ve DNS adreslerinin pinge etkisi var mıdır.
KS KS Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 20 Ocak 2020 #18 Emirizmir dedi: Hayır. Aynı şekilde oyulara da giremiyorum. Steam'e de. DNS adreslerinin pinge etkisi var mı normal koşullarda. Genişletmek için tıkla... Valla bildiğim kadarıyla etki etmemesi lazım. Ancak yanlış bilgi vermek de istemiyorum. Siz DNS’yi değiştirerek test ederseniz daha doğru sonuçlar elde edersiniz.
Emirizmir dedi: Hayır. Aynı şekilde oyulara da giremiyorum. Steam'e de. DNS adreslerinin pinge etkisi var mı normal koşullarda. Genişletmek için tıkla... Valla bildiğim kadarıyla etki etmemesi lazım. Ancak yanlış bilgi vermek de istemiyorum. Siz DNS’yi değiştirerek test ederseniz daha doğru sonuçlar elde edersiniz.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #19 Emirizmir dedi: Peki DNS değiştirmeden oyunlara girebiliyor muydunuz? Ve DNS adreslerinin pinge etkisi var mıdır. Genişletmek için tıkla... LoL oynadım sadece normal gibiydi. UBerk dedi: Türk Telekom maalesef. Şu an internette ünlem var ve mobil veriden internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarınızı değiştirmediniz mi? Ağınızın gelişmiş ayarlarına gelip statik ip seçtikten sonra 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 girin.
Emirizmir dedi: Peki DNS değiştirmeden oyunlara girebiliyor muydunuz? Ve DNS adreslerinin pinge etkisi var mıdır. Genişletmek için tıkla... LoL oynadım sadece normal gibiydi. UBerk dedi: Türk Telekom maalesef. Şu an internette ünlem var ve mobil veriden internete giriyorum. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarınızı değiştirmediniz mi? Ağınızın gelişmiş ayarlarına gelip statik ip seçtikten sonra 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 girin.
Ahwehota Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 378 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #20 Emirizmir dedi: Peki DNS değiştirmeden oyunlara girebiliyor muydunuz? Ve DNS adreslerinin pinge etkisi var mıdır. Genişletmek için tıkla... Ben CS GO oynadım değiştirdikten sonra normaldi pingim. Çok sorun olmaz.
Emirizmir dedi: Peki DNS değiştirmeden oyunlara girebiliyor muydunuz? Ve DNS adreslerinin pinge etkisi var mıdır. Genişletmek için tıkla... Ben CS GO oynadım değiştirdikten sonra normaldi pingim. Çok sorun olmaz.