Hangi İSS'yi Kullanıyorsunuz?

Bu ay Türk Telekom taahhütümüz bitiyor. İSS değiştireceğiz. Hangisine geçsek, kararsız kaldık.

Türk.net'in sitesinden sorgulama yaptığımda "Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz." şeklinde bir uyarı alıyorum.

Lakin fiber internet kullanmamaktayız. Şu an kullandığımız paket 24 Mbps (Hipernet diye geçiyor sanırsam) VDSL.

Öneriyor musunuz? 24 Mbpslik paketten 22.5 Mbps download alıyorum.

Ne gibi bir sorununuz var?

TTNET'in altyapısını kullandığı için genelde kapmalar veya hız düşüklüğü yaşanıyor. Bende bir ara TÜRKNET e geçtim. Download 1.32 Upload 0,12 falan internet geliyordu eve. Ardından Netspeed'e geçtim şuan 76 TL ye 75Mbps Download 4 Mbps Upload alıyorum. (Netspeed de TTNET altyapısı kullanıyor.)

Hocam daha benim evimde. Altyapı yok.
Biz 9 ay beklemiştik apartmana kablo çekmeleri için.
TTNET'in altyapısını kullandığı için genelde kapmalar veya hız düşüklüğü yaşanıyor. Bende bir ara TÜRKNET e geçtim. Download 1.32 Upload 0,12 falan internet geliyordu eve. Ardından Netspeed'e geçtim şuan 76 TL ye 75Mbps Download 4 Mbps Upload alıyorum. (Netspeed de TTNET altyapısı kullanıyor.)
Netspeed'i öneriyor musunuz peki? Sonuçta altyapım var, VDSL alabiliyorum, modemim de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz 9 ay beklemiştik apartmana kablo çekmeleri için.

Netspeed'i öneriyor musunuz peki? Sonuçta altyapım var, VDSL alabiliyorum, modemim de var.
Hocam, Turkcell altyapınız var diyor. Bakacağım varsa Turkcell Superonline en mantıklı seçim olur.

Hocam, Turkcell altyapınız var diyor. Bakacağım varsa Turkcell Superonline en mantıklı seçim olur.
Biz Superonline düşünmüyoruz, zamanında çok çektik. Netspeed mantıklı geliyor. Şu an aldığım hızdan düşük hız almayayım benim için kâfi olur.

Vodafone fiber sana en uygunu ona geç.

Bu ay Türk Telekom taahhütümüz bitiyor. İSS değiştireceğiz. Hangisine geçsek, kararsız kaldık.

Türk.net'in sitesinden sorgulama yaptığımda "Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz." şeklinde bir uyarı alıyorum.

Lakin fiber internet kullanmamaktayız. Şu an kullandığımız paket 24 Mbps (Hipernet diye geçiyor sanırsam) VDSL.

Öneriyor musunuz? 24 Mbpslik paketten 22.5 Mbps download alıyorum.

Ne gibi bir sorununuz var?
Ben yıllardır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Araştırın, karar sizindir.

@18401 Mesajımı tekrar tekrar okudum fakat attığınız ifade ile çeliştiremedim. Lütfen açıklamasını yapın da yaptığım yanlışı anlayayım. Bir tek siz kızgın ifadesini atmışsınız çünkü.

Ben yıllardır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Araştırın, karar sizindir.
Teşekkürler. Bir araştıracağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı