Hangi kapıdan girerdiniz?

Choose the door you will enter

• 1 - Ölüm kapısı

• 2 - Yaşam kapısı

• 3 - Şans kapısı

• 4 - Rulet kapısı

• 5 - Mizah kapısı

• 6 - Veled kapısı

• 7 - TP ofise açılan kapı

• 8 - Elektrikci Hasan'ın elektrikli sandalyede işkence gördüğü kapı

• 9 - Uzun zaman sonra çöp bir anket ile geri döndün...

• Hiçbirisi. Mantıksız bir anket olmuş buna coğrafya banı atın.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Önce resmi paylaşıp sonra sırayla açıklıyorum;

Eki Görüntüle 1204888

1. Ölüm kapısı: Direkt acısız şekilde ölüyorsun ama seçtiğin 1 kişi 50 yıl geç ölecek + zengin olacak.
2. Yaşam kapısı: Kapıdan girince rüyadan uyanıyorsun ve bakıyorsun ki hayalindeki coğrafyadaymışsın.
3. Şans kapısı: Şu 5 şeyden birisi kapı açılır açılmaz gözüküyor tamamen şansa;
  • Çuval dolusu bizans altın sikkeleri
  • Elinde sopa olan 4 psikopat
  • Elinde kesici alet olan 1 kiralık katil
  • Hayalindeki iş + eş + aş ve sürdürülebilirlik imkanı
  • Covid-19'un en çok olduğu bölge + 5.000 Euro
4. Rulet kapısı: Rus ruleti masası var, hemen zorla karşında bir kişiyle oynuyorsun ve kazanırsan normal hayatına bir Rus (Karşı cins aynı yaş) ile devam ediyorsun.
5. Mizah kapısı: Mizah yapman isteniyor. İzahı olmayan şeyin mizahını yapabilirsen 5.000€, yapamazsan hafif bir dayak + 50TL kazanıyorsun.
6. Veled kapısı: Online oyunlarda sana söven veledin odasına açılan kapı.
7. Technopat kapısı: Kapı açılır açılmaz şu manzara ile karşılaşıyorsun.

1 şık seçim hakkı 🙂
Coğrafya banı. 🤫

Önce resmi paylaşıp sonra sırayla açıklıyorum;

Eki Görüntüle 1204888

1. ölüm kapısı: direk acısız şekilde ölüyorsun ama seçtiğin 1 kişi 50 yıl geç ölecek + zengin olacak.
2. yaşam kapısı: kapıdan girince rüyadan uyanıyorsun ve bakıyorsun ki hayalindeki coğrafyadaymışsın.
3. şans kapısı: şu 5 şeyden birisi kapı açılır açılmaz gözüküyor tamamen şansa;
  • Çuval dolusu Bizans altın sikkeleri
  • Elinde sopa olan 4 psikopat
  • Elinde kesici alet olan 1 kiralık katil
  • Hayalindeki iş + eş + aş ve sürdürülebilirlik imkanı
  • COVID-19'un en çok olduğu bölge + 5.000 euro
4. rulet kapısı: Rus ruleti masası var, hemen zorla karşında bir kişiyle oynuyorsun ve kazanırsan normal hayatına bir Rus (karşı cins aynı yaş) ile devam ediyorsun.
5. mizah kapısı: mizah yapman isteniyor. İzahı olmayan şeyin mizahını yapabilirsen 5.000€, yapamazsan hafif bir dayak + 50TL kazanıyorsun.
6. veled kapısı: Online oyunlarda sana söven veledin odasına açılan kapı.
7. Technopat kapısı: kapı açılır açılmaz şu manzara ile karşılaşıyorsun.

1 şık seçim hakkı 🙂

2 ve 5 diğerlerine göre aşırı iyi. Çünkü diğerleri hem riskli hem de çok bir faydası yok. 1i seçersek boşu boşuna ölmüş oluyoruz ve seçtiğimiz kişinin genç biri olması lazım ki 50 yıl rahat yaşayabilsin. Bu yüzden anne babamızı seçemeyiz. 2 zaten en iyisi. 3.deki şıklardan 2 tanesi çok riskli. Güzel olanların da çok bir faydası yok ama aksiyon isteyenler için uygun. 4. şık da çok riskli kazansak bile ödül çok iyi bir şey sayılmaz. 5. en iyilerinden birisi. En azından hafif dayak yiyip üstüne döner yemek güzel olabilir. 6. da çok oyun oynayanlar için iyi bir seçenek olabilir :D 7.deki olayı bilmiyorum ama 2 ve 5'ten iyi olma ihtimali olduğunu sanmıyorum.

2 ve 5 diğerlerine göre aşırı iyi. Çünkü diğerleri hem riskli hem de çok bir faydası yok. 1i seçersek boşu boşuna ölmüş oluyoruz ve seçtiğimiz kişinin genç biri olması lazım ki 50 yıl rahat yaşayabilsin. Bu yüzden anne babamızı seçemeyiz. 2 zaten en iyisi. 3.deki şıklardan 2 tanesi çok riskli. Güzel olanların da çok bir faydası yok ama aksiyon isteyenler için uygun. 4. şık da çok riskli kazansak bile ödül çok iyi bir şey sayılmaz. 5. en iyilerinden birisi. En azından hafif dayak yiyip üstüne döner yemek güzel olabilir. 6. da çok oyun oynayanlar için iyi bir seçenek olabilir :D 7.deki olayı bilmiyorum ama 2 ve 5'ten iyi olma ihtimali olduğunu sanmıyorum.
İşte ya ... İşte aradığım yorum! Böyle yorumlar görmek istiyorum en ince ayrıntısına kadar teferruatlı inceleyerek.. İşte bu ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı