Hangi kartları kullanıyorsunuz?

Papara ve Enpara kullanıyorum. Aslında Enpara hesabımı henüz bugün açtım, o yüzden henüz Encard yok elimde. O yüzden sadece Papara Black Card ve Papara Lite Card kullanıyorum.

Bir de Paycell kart var fakat onu artık hiç kullanmıyorum. Çünkü hiçbir avantajı yok neredeyse. Aldığım zamanlarda harcamalar için internet veriyordu, o yüzden almıştım. Üstelik bu internet hediyesi tüm operatörler için geçerliydi. Fakat aradan zaman geçti ve puan sistemi geldi. Bu saçma sistemde artık harcama başına internet yerine puan geliyor. Puanlar ile de birçok farklı şey alınabiliyor fakat internet hediyesi için gerekli puanlar çok arttı. Ayrıca artık harcama yapılan TL başına 2 puan geliyor. Eskiden TL başına 10 MB geliyordu. O yüzden de eskiden 1 GB internet için 100 TL gerekirken artık 500 TL gerekiyor. Bir de artık internet hediyeleri Turkcell kullanıcılarına özel oldu. Yani Turkcell önce iyi hizmet sunup kullanıcı çekti, sonra da şark kurnazlığı yaptı.

Papara ise gayet iyi hizmet veriyor. Birçok alışverişimi Papara ile yaptım, hiçbir sorun yaşamadım. Steam hesabıma para yükleme işlemi, Hepsiburada ve Amazon.com.tr'den alışveriş işlemi gibi birçok işlem yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Üstelik hem Amazon Prime hem de YouTube Premium aboneliğimi Papara ile ödüyorum. YouTube Premium abonelik ücretinin yarısını geri iade etmesi gerçekten çok güzel. Bu sayede normalde aylık toplam 24.89 TL olan abonelik ücretleri aylık 16.4 TL oluyor. Bana her ay 8.49 TL kâr sağlıyor.

Enpara ile henüz bir deneyimim olmadı, dediğim gibi hesabı bugün açtım. Aslında dün açacaktım fakat telefonumda NFC olmadığı için kimlik doğrulaması yapamadım. Bugün abimin telefonu ile hesap açma işlemini tamamladım. Encard da gelince aktif kullanıma başlayacağım.
 
YouTube Premium abonelik ücretinin yarısını geri iade etmesi gerçekten çok güzel.
Axess kullanan birisi için çok kötü. Axess, %200 veriyor. YouTube Premium için 10 TL ödeyip 20 TL geri alıyorsunuz. Netflix ve Spotify için de %200 iade mevcut. :D
 
Axess kullanan birisi için çok kötü. Axess, %200 veriyor. YouTube Premium için 10 TL ödeyip 20 TL geri alıyorsunuz. Netflix ve Spotify için de %200 iade mevcut. :D
Onu bilmiyordum :D Bilgilendirme için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı