Hangi kaskı almalıyım?

Beach House

Hectopat
Katılım
27 Ekim 2020
Mesajlar
300
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek




Bunlar arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz? Bu fiyat civarında başka önerilere de açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:




Bunlar arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz? Bu fiyat civarında başka önerilere de açığım.

Bence 2. olan alınır.
 
Bende Stream EVO modeli hariç 3 kaskda var en çok exodan memnunum. Axxis'in ilk ayda vizör kilidi kırıldı. LS2 başta takıyordum Rapid'i, sonra saldım artçı kaskı yaptım. Şu an exodan aşırı memnunum. Axxis de duruyor kenarda çöp.
 
Stream EVO'nun sharp testi 4 yıldız o yüzden ben de ona daha yakınımı.
Bence 2. olan alınır.

Bende stream EVO modeli hariç 3 kaskda var en çok exodan memnunum. Axxis'in ilk ayda vizör kilidi kırıldı. LS2 başta takıyordum Rapid'i, sonra saldım artçı kaskı yaptım. Şu an exodan aşırı memnunum. Axxis de duruyor kenarda çöp.

Rapid'in neyinden memnun kalmadınız? Bir de 56cm kafa ölçüm ile hangi bedeni almam uygun olur?
 
Son düzenleme:
rapid artci kaski olarak kullaniyoeum baya guvensiz hissettiriyor, stream evo kendim kullaniyorum fena degil idare ediyor zorluk yasatmaz kafani da korur. scorpion az bilinen saglam bir marka f/p satiyor ama o model nasildir bilmiyorum. kaski sakin sakin denemeden alma ben stream evo da L rapidde XL falan takiyorum galiba kasktan kaska inanilmaz kafa yapisi beden degisiyor, alacagin kasklari git bir magazada dene saolasin abi de cik intten siparis et. ben boyle yapmadim 2 hafta falan beden degisimi iade bilmem ne ugrastim en sonunda tam uyan kask kirik geldi bir de onun iadesiyle ugrastim falan neyse sen deneyerek al, rahat ediyor musun ona bak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı