Hangi kıza yazılmalı?

En son ne zaman bir kızdan Instagram istedin? Ya da ne zaman biriyle konuştun? Nasıl bu kadar eminsin onu merak ediyorum.
İrlden ziyade internetten konuşuyorum. Ve bunlar tamamen gözlemlerim,deneyimlerim ve başkalarının yaşamları ile bu sonuca vardım.

Hocam sevgili olacaksanız bile çok bağlanmayın ve derslerinizi aksatmayın o ilişkiler genelde 2-3 ay sürüyor ayrılınca saçma sapan depresyona girmeyin diye söylüyorum bunları.

İrlden ziyade internetten konuşuyorum. Ve bunlar tamamen gözlemlerim, deneyimlerim ve başkalarının yaşamları ile bu sonuca vardım.

Ahahah internetten birine bağlanamazsın ki senin tüm argümanların başlı başına çelişki ve hata.

İrlde kendi tarzından bir insanı nasıl bulacaksınız acaba .?

İrlde kendi tarzından bir insanı nasıl bulacaksınız acaba ?

Sanaldan nasıl bulacaksın gidip bir kızla bile iletişim kurmamışsın internetten gördüğün saçma sapan şeylere inanmış gelmiş onları söylüyorsunuz. Emin olun çoğu kız öyle değil internette gördüğünüz her şeye inanmak yerine deneyimleyip öyle bir kanıya varmanızı tavsiye ederim.

Kendi deneyimim dedim ya zaten? Sanaldan bulmak gayette kolay İrlde kendi ilgi alanlarına sahip insanları bulmak çok zor.

Derslerinizi aksatmayacaksanız denemekte zarar yok.

Hocam öyle aşk acısı çeken depresyona giren tiplerden değilim. Sizce eski kızdan devam mı yoksa zaten ilişkiler gelip geçici deyip eski kızdan ayrılıp bu kıza mı yazsam.

Senden Instagram isteyen kızla mutlu olamazsın benden söylemesi ama sevgilin varken başkasına kayıyorsa gönlün o ilişkiden de hayır gelmez.

Kral kız ne yapsın MSN mi istesin.

Hocam öyle aşk acısı çeken depresyona giren tiplerden değilim. Sizce eski kızdan devam mı yoksa zaten ilişkiler gelip geçici deyip eski kızdan ayrılıp bu kıza mı yazsam.

O zaman iyi hocam ama kızı bir tanıyın derim her şey dış görünüş değildir. O güzelliğin arkasında çok çirkin biri vardır belki.

Kendi deneyimim dedim ya zaten? Sanaldan bulmak gayet de kolay irlde kendi ilgi alanlarına sahip insanları bulmak çok zor.

Yani sanaldan sevgili yapıp hiç buluşmaya geçmiyorsanız bu başlı başına bir ilişki değildir zaten. Ve gayet de bulunur niye bulunmasın? Örneğin ben piyano çalmayı seviyorumdur piyano kursuna giderim oradaki kız da mantıken piyano çalmayı sevdiği için oradadır.

Baktın ki kızın kişiliği de iyi o zaman denemeni öneririm.

Son düzenleme:
Bu kadar istekli olan kızlardan hayır gelmez. Bir şey vardır işin içinde. Kızlar bu konularda kendini daha geri planda tutar daha utangaç davranır. Bu kız bu kadar rahatsa ya bir şey vardır ya da bu ilk seferi değildir. Sen bilirsin kızın geçmişini falan merak etmiyorsan deneyebilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…